Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator MMA 176: Carvalho brutalno nokautirao Manhoefa, pobjede Yankove i Jelčićevog FFC izazivača (VIDEO) | Fight Site

Bellator MMA 176: Carvalho brutalno nokautirao Manhoefa, pobjede Yankove i Jelčićevog FFC izazivača (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.04.2017 13:29h Autor:

Carvalho vs. Manhoef

Bellator je u talijanskom Torinu održao kombinirani event svog MMA i kickboxing dijela promocije. Na onom MMA dijelu, glavnu borbu obilježio je prvak Rafael Carvalho, brutalnim nokautom protiv Melvina Manhoefa. Pobjede su upisali Anastasia Yankova te Valeriu Mircea, izazivač Luke Jelčića na idućem FFC eventu.

Carvalho je većinu ovog njihovog revanša doslovno razbijao nekada najopasnijeg nokautera svijeta, s namjerom da dokaže kako nije slučajno postao prvak. To mu je u potpunosti uspjelo, iako znamo da Manhoef već odavno nije ni blizu borca kakav je bio. Ovog puta je najveće čudo što je uopće dogurao do četvrte runde. Ipak, onda mu je na bradu sjeo savršen high kick i jedino mjesto gdje se Manhoef tada mogao naći bila je “zemlja snova”.

Do nove pobjede dolazi i ženska zvijezda promocije, Anastasia Yankova. Njoj se ovog puta suprotstavila nevjerojatno talentirana 18-godišnja Grkinja, Elina Kalionidou. Grkinja je hrabro ušla u borbu, no Yankova je prije svega kvalitetna kontrašica te je to pokazala i ovog puta. Njih dvije su odradile sve tri runde, nakon kojih je Yankova pobijedila jednoglasnom odlukom, a takav ishod se nikako nije svidio njenoj mladoj protivnici, koja je bila uvjerena u svoj trijumf.

Do pobjede je došao i Valeriu Mircea, borac koji će krajem ovog mjeseca napasti pojas FFC-ove lake kategorije, koji drži Luka Jelčić. On je također odradio tri runde, a Djamila Chana je savladao većinskom odlukom sudaca. Nadamo se da je u borbi, koju je sjajno odradio, izbjegao ozljede te da neće biti prisiljen otkazati nastup u Ljubljani. Na MMA dijelu odrađene su još dvije borbe, a pobjednici su bili Giorgio Belsanti i Mihail Nica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI