Bellator Freireu ne da napad na titulu, namjeravaju raditi revanš Chandlera i Primusa

Ostale vijesti 26.09.2017 19:09h Autor:

Patricky Freire

Patricky Freire je odmah nakon pobjede protiv Bensona Hendersona zatražio napad na titulu, prozvao je prvaka Brenta Primusa, koji je taj izazov prihvatio, no sve će stati na tome. Scott Coker je izjavio kako mu Bellator nema namjeru za sada dati borbu za titulu.

Freire iza sebe ima dvije impresivne pobjede, nokautom nad Joshem Thomsonom, kojem je ta borba zapravo trebala biti samo zagrijevanje za napad na titulu te nad Bensonom Hendersonom vikenda koji je iza nas, podijeljenom sudačkom odlukom. Odmah nakon borbe je u kavezu izjavio kako želi napad na titulu, odnosno prozvao je Brenta Primusa.

Freireu, jednom od najvjernijih Bellatorovih boraca, koji je u toj promociji još od 2011. godine te je odradio 18 borbi u njihovom kavezu, bi to bio drugi napad na titulu, no na njega će morati još malo sačekati, unatoč tome što je i prvak, Brent Primus, izrazio interes za tom borbom. Scott Coker i Bellator ipak imaju malo drugačije planove.

“Mi smo odlučili čekati Chandlera i dogovoriti njegov revanš s Primusom. Uostalom, Primus je dobio prinovu u obitelji i pažljivi smo prema tome, nećemo ga požurivati u borbu. Kada on bude spreman i kada kaže da se želi boriti, Chandler će biti prvi na redu”, rekao je Coker.

Chandler i Primus su odradili borbu na Bellator 180 eventu u lipnju, a Primus je prvak postao nakon nezgodne ozljede Chandlerove noge. I takav, gotovo skačući na jednoj nozi, Chandler je Primusa gotovo nokautirao, no predao je borbu kada je bol jednostavno postala prevelika. Tako da Bellator od samog početka ima plan organizirati njihov revanš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI