Bellator ekskluzivno objavio video McGregorovog incidenta snimljen u kavezu! (VIDEO)

Ostale vijesti UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 21:20h Autor:

Marc Goddard i Conor McGregor

Nije dugo trebalo da se online pojavi Bellatorova službena snimka incidenta u Dublinu, koji je uzrokovala najveća svjetska MMA zvijezda, Conor McGregor.

Na snimci se vidi kako je McGregor došao u kavez proslaviti pobjedu svog timskog kolege, Charliea Warda. Skočio je na njega i zagrlio ga, nakon čega su njih dvojica pali na pod. U tom trenutku je do njih došao sudac Marc Goddard te jedan zaposlenik Bellatora, koji su došli smiriti situaciju, odnosno razdvojiti McGregora i Warda, da Ward može otići u kut.

Ovdje dolazimo do zaključka kako se McGregoru nije svidjelo ponašanje poznatog suca te je krenuo prema njemu, dok je ovaj išao provjeriti stanje poraženog borca, Johna Redmonda, koji je još uvijek bio na koljenima. Tada je nastala gužva u kojoj McGregor uopće nije pazio što radi, pa je čak u naletu bijesa nekoliko puta naletito i na još uvijek grogiranog poraženog borca. Vidimo da je nakon toga došlo do naguravanja, no Bellator nije pustio nastavak snimke u opticaj. Ono što znamo iz privatnih videa koji su objavili gledatelji, McGregor je nakon toga napustio kavez, gdje su ga dočekale ovacije publike.

Trenutno nismo upoznati s pravilima, odnosno imaju li atletske komisije vezane uz UFC ikakvu jurisdikciju oko ovog eventa, budući da je on održan na europskom tlu. Ukoliko imaju, McGregoru bi mogla uslijediti žestoka kazna. Hoće li ga kazniti UFC, kao što je neke njegove prethodnike? Možete probati pogoditi, ali mislimo da je odgovor jasan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI