Bellator dogovorio revanš Koreškova i Lime za event u Izraelu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.09.2016 19:42h Autor:

Koreškov vs. Lima

Bellator postaje prva elitna MMA promocija koja će održati event u Izraelu, a tamo će kao glavne zvijezde dovesti prvaka velter kategorije, Andreya Koreškova te bivšeg prvaka Douglasa Limu, kojem je upravo Rus oduzeo ovaj pojas.

Bit će to revanš njihove prve borbe, koja je održana u srpnju prošle godine, a Koreškov je tad slavio uvjerljivom pobjedom nakon pet rundi. Do sada je jednom obranio titulu, kad je jednako uvjertljivo savladao Bensona Hendersona. Lima se u međuvremenu oporavio od svih ozljeda, a vratio se također vrlo dominantnom i uvjerljivom pobjedom protiv Paula Daleya.

Bivši prvak je tražio ovu borbu odmah nakon te pobjede, uz dodatak kako se prvi puta borio ozlijeđen, ali da nije mogao otkazati borbu zbog financijskih potreba. Ovoga puta najavljuje potpuno drugačiji nastup. Koreškov s druge strane već neko vrijeme sve oduševljava, a riječ je možda o najbržem borcu velter kategorije na svijet.

Ovaj event nosi ime Bellator 163 i održat će se 10. studenog u Tel Avivu. Bit će to treći Bellatorov izlet izvan SAD-a, budući da su ove godine već održali evente u Italiji i Velikoj Britaniji. Zanimljiv je izbor Izraela, kao države koja nema neku previše razvijenu MMA scenu, no Scott Coker sigurno ima svoje razloge za ovaj potez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI