Bellator dogovorio mega meč Daley vs. MVP, a u međuvremenu Page odlazi u – boks!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.07.2017 10:15h Autor:

Michael Page & Paul Daley

Saga koja traje već mjesecima i mnogima pomalo ide na živce bi se mogla riješiti u provom kvartalu 2018. godine. Radi se o mitskom dvoboju Michaela Pagea i Paula Daleyja, a informaciju da bi se dvojac napokon trebao susresti u kavezu je otkrio predsjednik Bellatora Scott Coker.

Oni koji su se nadali da bi ovaj engleski super meč mogli vidjeti i ranije, ostat će ipak razočarani.

“Evo što se dogodilo. Paul je prozvao MVP-a te smo ga kontaktirali da bi ga pitali je li zaista zainteresiran za taj meč. On nam je odgovorio da se ne želi boriti prije mjeseca rujna”, otkriva Coker u emisiji The MMA Hour.

“Rekao je da će se borti protiv MVP-a, ali tek početkom iduće godine. Tako da će se taj meč i dogoditi. Dogodit će se u Londonu i to najvjerojatno u prvoj četvrtini 2018.”, dodao je predsjednik Bellatora.

Rivalstvo ova dva britanska nokautera traje još od prošle godine, a uglavnom je bilo ograničeno na “trash talk” preko društvenih mreža. U jednom trenutku se činilo da od meča ipak neće biti ništa, no Daleyjev poraz protiv MacDonalda je ubrzao stvari. U međuvremenu Page bi se trebao posvetiti – boksu!

“Imamo dogovor s lokalnim promotorom i pitali smo Pagea što želi raditi: boks ili kick boxing? On se odlučio za boks. Mislim da će odraditi par boksačkih mečeva kako bi se što bolje pripremio za Paula. Paul je odličan boksač. Tako da smo mu dopustili da to odradi. Ne smeta nam da se u međuvremenu bavi ili boksom ili kick boxingom. Bitno nam je da je spreman za taj meč protiv Daleyja početkom sljedeće godine”, zaključuje Coker.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI