Bellator borci u “backstageu” sjedili na iskidanim komadima kartona (FOTO)

Ostale vijesti 20.11.2017 17:16h Autor:

Bellator logo

Pomalo nevjerojatna scena dolazi iz Bellatorovog backstagea u Miamiu, gdje su organizirali popratni borilački program na Nascar eventu. Naime, borcima nisu osigurali gotovo nikakve uvjete, odnosno nabacali su im komade kartona na travnatu površinu.

Druga najveća svjetska MMA promocija ima suradnju s organizatorom izuzetno popularnih američkih moto utrka, Nascar te na nekim njihovim eventima organiziraju borbe za prisutnu publiku. Tako je bilo i jučer, kada se utrka održavala u Miamiu, na Homestead-Miami stazi za utrkivanje.

Na programu nije bilo poznatih boraca, od ukupno njih osam koliko su nastupili, no Bellator se potrudio da se vidi kako je u pitanju njihova organizacija, kao i kavez. I sve je to lijepo izgledalo tijekom borbi, no neki od sudionika su se potužili na uvjete koji su im osigurani u backstageu. Jedan od njih je borac Mitchell Chamale, borac koji je podijelio sliku iz backstagea, ako ga se tako može nazvati. Naime, tamo se vidi da borci sjede uz ogradu, na iskidanim kartonima koji su bili pobacani po travnatoj površini.

“Bori se u Bellatoru rekli su mi… Pokraj svih proizvoda i opreme s kojom putuju, mogli su nam baciti barem par strunjača. Država želi da se borci ponašaju kao profesionalci, ali ne uvjetuje promocijama da se tako prema njima odnosi. To bi trebalo raditi u oba smjera”, napisao je uz sliku koju dijelimo ispod teksta.

Uistinu ne znamo kako si Bellator može ovako nešto dozvoliti, posebno u današnje vrijeme kada će se ovakve stvari vrlo lako naći na internetu. Ovo je jako loše po Bellatorov ugled, jer nevjerojatno ružno izgleda. Uostalom, pogledajte sami.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI