Bellator 205 ponudio večer vrhunskih prekida (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.09.2018 10:46h Autor:

McKee vs. Macapa

Jutros je održan Bellator 205 event, koji je na svom programu imao nastupa najvećih talenata trenutno u promociji, A.J. McKeea i Rafaela Lovata Jr. Obojica su opravdali taj naziv završnicama svojih borbi, koje možete vidjeti u video ispod teksta.

McKee je u borbu ušao sa skorom 11-0, gdje je sve borbe ostvario u Bellatoru. Za ovu borbu je napokon trebao imati ispit u liku poznatog Bellator borca, no ozljeda Pata Currana dovela je do toga da se McKee borio protiv zamjenskog protivnika, Johna Macape. Ovaj je hrabro krenuo u duel, pokušao se potući s McKeem, no ovog puta smo vidjeli za što je on sposoban po pitanju završavanja borbi. Opaki lijevi kroše direktno u bradu ovom je borcu možda donio i borbu za naslov Bellatorovog prvaka.

Drugi potencijal nije toliko mlad kao McKee, no nije ni dugo u MMA-u. To je 35-godišnji Rafael Lovato Jr., čovjek koji je u grapplingu osvojio sve što se osvojiti da, a kojem je ovo bila deveta MMA borbe. I u njoj je došao do devete pobjede, pete kao Bellatorov borac. Imao je protiv sebe sjajnog protivnika u Johnu Salteru, no niti ovaj nije izdržao do kraja. Lovato je ovog puta sve završio gušenjem pola minute prije kraja borbe i vrlo vjerojatno je idući izazivač srednje kategorije, odnosno protivnik pobjednika borbe Rorya MacDonalda i Gegarda Mousasija, koja se održava idući tjedan.

Veta Arteaga savladala je Denise Kielholtz gušenjem, tako joj nanijevši prvi poraz u Bellatoru. Četvrtu pobjedu u nizu je ostvario Patricky “Pitbull” Freire, koji je nokautom u drugoj rundi savladao Rogera Huerta. Pobjedu je ostvario i povratnik u MMA, zaručnik Mieshe Tate, Johnny Nunez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI