Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator 204: “Mini Conor” Gallagher brutalno nokautiran, Caldwell lako savladao Lahata! (VIDEO) | Fight Site

Bellator 204: “Mini Conor” Gallagher brutalno nokautiran, Caldwell lako savladao Lahata! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.08.2018 11:33h Autor:

Gallagher vs. Bandejas

Jučer je održan Bellator 204 event, na kojem je Darion Caldwell “gostovao” u perolakoj kategorije, gdje se savladao Noada Lahata. U Caldwellovom bantamu svoj je prvi poraz doživio James Gallagher i to na poprilično bolan način.

Krenimo ipak od početka glavnog programa, čije najbolje trenutke možete pogledati u videu ispod teksta. Prva borba održana je u perolakoj kategoriji, a Tywan Claxton i Cris Lencione odradili su pune tri runde, gdje je Claxton odradio sve što treba za čistu sudačku pobjedu. Ostale tri borbe glavnog programa završile su puno ranije.

S velikim zanimanjem čekao se novi nastup 21-godišnjeg Jamesa Gallaghera iz irskog SBG-a, koji se za ovu borbu spustio u bantam kategoriju, koju je najavio namjeru pokoriti. Cijeli prošli tjedan bio je podosta glasan i izravan u svojim izjavama, a neke su prelazile granicu dobrog ukusa. Ono što ju je posebno prešlo bilo je njegovo ponašanje u kavezu, gdje je tijekom predstavljanja svog protivnika došao sve do njega te mu se unio u lice. Ricky Bandejas sve je to hladno promatrao, sačuvavši ono glavno za borbu.

A tamo je ušutkao Gallaghera na najbolji mogući način. Sve je trajalo manje od tri minute, nakon što je Gallagher prvi put bio uzdrman udarcem desnom rukom, a malo nakon toga je i završen. Lijevi high kick završio je u njegovom vratu, on na podu, a nekoliko udaraca u parteru je samo završilo ovu priču. Koliko je Gallagherovo ponašanje prešlo granice dovoljno svjedoći reakcija publike, koja je s ogromnim ovacijama popratila njegov poraz.

Sunaslovni duel odradili su Logan Storley i A.J. Matthews, a Storley je slavio prekidom u drugoj rundi. Presudili su laktovi na koje Matthews nije imao odgovor, čime Storley dolazi do skora 9-0, od čega su posljednje četiri pobjede u Bellatoru.

Glavna borba bila je ona u kojoj je Darion Caldwell, inače Bellatorov prvak bantam kategorije, nastupio u perolakoj, a Noad Lahat mu nije uspio pružiti gotovo nikakav otpor. Caldwell je sjajan borac koji drži nevjerojatno visok tempo kroz cijelu borbu i Izraelac je apsolutno bio bez ikakve šanse taj tempo popratiti. Završen je u drugoj rundi. Caldwell je najavio kako namjerava uzeti titulu i do 66 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI