Bellator 198 vaganje: Fedor gotovo deset kilograma lakši od Mira

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.04.2018 17:36h Autor:

Fedor vs. Mir

Fedor Emelianenko i Frank Mir izvagali su se pred svoju sutrašnju borbu četvrtfinala Bellatorovog Grand Prixa teške kategorije. Obojica su zadovoljili, a Mir je imao deset kilograma više od svog protivnika.

MMA zajednica proteklih je dana bila zabrinuta oko Mirove težine, budući da se činio podosta krupan i zapušten, no na kraju nije imao problema oko zadovoljavanja granice teške kategorije. Mir je izvagao 118.6 kilograma, tako da se čini da nije morao niti rezati, a mora se priznati da bez majice ipak izgleda više kao borac, nego ovih dana dok je bio odjeven. Mirova odjeća je prevarila fanove, no vidjeti ćemo u kakvom će izdanju biti tamo gdje je najvažnije, sutra u borbi.

Fedor je bio na svojim otprilike standardnim kilogramima, odnosno na 108.8 te se može pretpostaviti kako se dobro pripremio za ovaj nastup, koji bi trebao dati mnoge odgovore. Prije svega ćemo saznati kakve su Fedorove šanse u ovom turniru. Ukoliko savlada Franka Mira, u polufinalu će ga čekati Chael Sonnen i svakako bi kao favorit imao otvoren put prema finalu. No, teško je prognozirati što će se sutra dogoditi i upravo zbog toga je ova borba toliko intrigantna.

Sutrašnji glavni program sadrži pet borbi, a u niti jednoj nije bilo problema sa zadovoljavanjem potrebnih kilograma.

Bellator 198 – Rezultati vaganja sudionika glavnog programa

Fedor Emelianenko (240) vs. Frank Mir (261.5)
Emmanuel Sanchez (145) vs. Sam Sicilia (146)
Neiman Gracie (171) vs. Javier Torres (169)
Gerald Harris (188) vs. Rafael Lovato Jr. (186.5) – 188-pound catchweight
Dillon Danis (175) vs. Kyle Walker (174) – 175-pound catchweight

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI