Bellator 198 sažetak: Pogledajte kako je Fedor nokautirao Mira i debi nastup Dillona Danisa (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.04.2018 08:27h Autor:

Emelianenko vs. Mir

Bellator 198 ponudio je gomilu uzbuđenja fanovima, a svih pet borbi glavnog programa završilo je prekidom, od čega je samo jedna otišla dalje od prve runde.

Event koji je održan u predgrađu Chicaga otvorio je MMA debi Dillona Danisa. Brbljavi grappler iz SBG tima za prvi je nastup dobio prosječnog borca, Kylea Walkera i iskoristio je pruženu priliku. Bio je jednom ozbiljno pogođen u samom otvaranju, no nije mu dugo trebalo da borbu odvede na pod. Tamo je iskoristio svoj BJJ te je vrlo brzo protivnika prisilio na tapkanje putem poluge na nozi (toe hold). Za prvu MMA pobjedu trebalo mu je pola minute.

Nakon toga je svoj šesti nastup odradio Neiman Gracie, praunuk Carlosa Graciea i pripadnik četvrte generacije ove velike borilačke obitelji. Šesti nastup i šesta pobjeda za ukupno osmi trijumf u jednako toliko profesionalnih nastupa. Pretpostavlja se da bi i on sada napokon mogao dočekati nekog od poznatijih protivnika. Poznatijeg protivnika, u obliku prvaka srednje kategorije, želi Rafael Lovato Jr., koji je također došao do profesionalnog skora 8-0, uz četiri Bellator pobjede. On je prekidom u prvoj rundi savladao Geralda Harrisa.

Sunaslovna borba bila je ispit za Emmanuela Sancheza, odnosno trebala je dati odgovor na pitanje hoće li napraviti nešto što bi mu moglo osigurati napad na titulu perolake kategorije i on je u tome u potpunosti uspio. Već u prvoj rundi gušenjem je na predaju prisilio bivšeg UFC borca, Sama Siciliju. Glavna borba bila je naravno ona između Fedora Emelianenka i Franka Mira, gdje je Rus došao do pobjede na radost milijuna svojih fanova. Kako je u tome uspio, odnosno koji je udarac Mira poslao u carstvo snova? To možete vidjeti u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI