Bellator 188: Kielholtz uspješno odradila Bellator MMA debi, Lahat slavio u glavnoj borbi (VIDEO)

Ostale vijesti 18.11.2017 10:21h Autor:

Kielholtz vs. Middleton

Bellator je jučer u Izraelu odradio svoj 188. event, na kojem je tranziciju u MMA napravila njihova kickboxing zvijezda Denise Kielholtz, dok su event predvodile domaće dvije izraelske zvijezde, koje su slavile pred svojom publikom.

Kielholtz je prije dvije godine odradila svoj MMA debi, no tada je poražena, da bi se onda vratila svojoj kickboxing karijeri, gdje je postala Bellator Kickboxing prvakinja u muha kategoriji. No, čini se da je promocija prepoznala kako je marketinški isplativija kao MMA borkinja, pa tako dolazi do ove tranzicije i zapravo debi nastupa u Bellatorovom kavezu. Jedna od najljepših sportašica svijeta je opravdala očekivanja svojih poslodavaca te je slavio prisiljavanjem na predaju u prvoj rundi, čime je potvrdila kako se već neko vrijeme ozbiljno priprema za MMA karijeru. Supruga kickboxing zvijezde, Hesdya Gergesa, mogla bi biti iduća Bellatorova velika stvar.

Sjajan nastup upisao je John Salter, koji je gušenjem u drugoj minuti borbe savladao Jasona Radcliffea, čime je došao do pete uzastopne Bellator pobjede i pro skora 15-3 te je glavni kandidat za napad na titulu srednje kategorije. Fanove u domovini oduševio je 44-godišnji Haim Gozali, pobjedom nad Arsenom Faitivichem već u 45. sekundi borbe, dok je glavna izraelska MMA zvijezda, Noad Lahat, do pobjede došao nakon sudačke odluke kojom je bio bolji od Jeremiaha Labiana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI