Bellator 186: Bader nokautom obranio titulu, Ilima MacFarlane prva prvakinja muha kategorije (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.11.2017 11:33h Autor:

Ryan Bader i Ilima-Lei MacFarlane

Ryan Bader i dalje je Bellatorov prvak poluteške kategorije, a to je postigao pobjedom nad Lintonom Vassellom u glavnoj borbi Bellator 186 eventa. Promocija je dobila i svoju prvu prvakinju muha kategorije, a to je Ilima MacFarlane. Četiri od pet borbi glavnog programa završilo je prekidom.

Bader je ovom borbom nastavio tamo gdje je stao u UFC-u, odnosno nastavio je završavati borbe prekidom, što je kratko izostalo tek u osvajanju titule protiv Phila Davisa. Lintona Vassella je završio pred kraj druge runde, kad ovaj više nije mogao odgovarati na njegovu dominaciju, koja je trajala kroz cijelu borbu i brutalni ground n’ pound.

Bellator je dobio i prvu prvakinju ženske muha kategorije, a to je Ilima-Lei MacFarlane, koja je bila bolja od Emily Ducote. Bio je to revanš njihove borbe s kraja prošle godine, a MacFarlane je obranila pobjedu iz tog okršaja. Ovog puta je prezentirala dominaciju kroz četiri runde, da bi u petoj došla do pobjede prekidom, polugom na ruci.

Pobjednici na glavnom programu bili su još Phil Davisa, koji je uspješno odradio posao protiv Lea Leitea te Ed Ruth, koji je nokautom savladao Chrisa Dempseya te ostao neporažen u karijeri, kao i Saad Awad, koji je nokautirao Zacha Freemana, koji tako nije uspio nastaviti graditi svoju karijeru, nakon što se ljetos proslavio nokaut pobjedom nad Ryanom Piccom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI