Noćas uživo na Fight Channelu – Bellator 181: Girtz vs. Campos III

Ostale vijesti 14.07.2017 19:04h Autor:

Bellator 181

Nakon mega spektakla u New Yorku, Bellator će svoju sljedeću priredbu pod rednim brojem 181 održati u američkom Thackervilleu. Izravni prijenos Bellatora 181 koji predvode Brandon Girtz i Derek Campos pogledajte u noći s petka na subotu 15. srpnja s početkom u 03:00 sata iza ponoći na Fight Channelu ili na www.fightchanneltv.com!

Girtz vs. Campos III

Gledatelji u WinStar World Casinu će ovaj put imati prilike pogledati četiri dvoboja na glavnom popisu koji će predvoditi, kao što je rečeno u uvodu, Brandin Girtz i Derek Campos. Treći je to meč ovog dvojca nakon što je svaki od boraca u prva dva dvoboja ubilježio po jednu pobjedu. Na Bellatoru 96 u lipnju 2013. slavio je Campos i to jednoglasnom odlukom sudaca. Dvije godine kasnije, u studenom 2015., Girtz je stigao do slatke osvete. Na Bellatoru 146 je slavio nokautom u prvoj rundi. S obzirom na to da su oba meča bila vrlo zanimljiva i kvalitetna, ne čudi želja Bellatorovih “match makera” da organiziraju i “rubber match”.

32-godišnji Girtz u dvoboj ulazi nakon dva uzastopna poraza. Dapače, posljednje slavlje koje je ubilježio jest upravo ono protiv Camposa na Bellatoru 146 2015. godine. Nakon to ga je izgubio odlukama sudaca od Adama Piccolottija i Fernanda Gonzaleza. Ukupno u karijeri Girtz ima 14 pobjeda i 6 poraza, dok je u Bellatoru trenutačno na 6-4.

Campos, s druge strane, u ovaj meč ulazi u potpuno drugačijem raspoloženje. Nakon teškog poraza od Girtza je ubilježio tri uzastopne pobjede uključujući slavlja protiv Guillarda i Andersona. Novo slavlje, i to protiv starog rivala kao što je Girtz, bi ga definitivno dodatno dignulo na ljestvici najboljih boraca Bellatora u lakoj kategoriji. Campos ukupno u karijeri ima 18 pobjeda i 6 poraza, a u Bellatoru je na vrlo dobrih 8-3.

Grove vs. Salter

“Co-main event” nudi obračun djevojaka u perolakoj kategoriji. Jessica Middleton će ukrstiti rukavice s Emily Ducote, no veći mamac za MMA fanove bi trebale biti preostale dvije borbe na glavnoj karti. Program u Thackervilleu će otvoriti bivši UFC-ovac Kendall Grove u okršaju s još jednim bivšim UFC borcem – Johnom Salterom. Havajčanin je dio Bellatora još od 2013. godine, a njegovi rezultati su slični onima koje je postizao i u Octagonu. Četiri pobjede i tri poraza ga smještaju negdje na sredinu ljestvice najboljih u srednjoj kategoriji. Slično kotira i Salter koji je od dolaska u Bellator ubilježio tri čiste pobjede prekidima. Nakon poraza od Shlemenka u posljednjem nastupu, Grove očajnički treba pobjedu, a John Salter sigurno nije mačji kašalj.

Na glavnoj karti ćemo vidjeti i nastup jednog od najdugovječnijih Bellatorovih boraca i bivšeg prvaka u bantam kategoriji Joea Warrena. On će se u Thackervilleu sučeliti sa Steveom Garcijom.

 

Bellator 181

Brandon Girtz vs. Derek Campos
Emily Ducote vs. Jessica Middleton
Joe Warren vs. Steve Garcia
Kendall Grove vs. John Salter

Uvodne borbe:

Keri Anne Taylor-Melendez vs. Sadee Monseratte
A.J. Matthews vs. Andre Fialho
Amanda Bell vs. Alexis Dufresne
Justin Lawrence vs. Treston Thomison
Jordan Howard vs. Johnny Marigo
Rafael Lovato Jr. vs. Mike Rhodes
Logan Storley vs. Kemmyelle Haley

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI