Bellator 178: Pitbull ugušio Strausa i vratio ono što mu pripada, Ilima MacFarlane brutalna i impresivna (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.04.2017 10:15h Autor:

Pitbull vs. Straus

Patricio ‘Pitbull’ Freire vratio je u svoje vlasništvo pojas Bellatorovog prvaka u perolakoj kategoriji, nakon što je u drugoj rundi na predaju prisilio Daniela Strausa. Impresivne predstave pružilo je dvoje velikih talenata, Ilima-Lei MacFarlane i A.J. McKee.

Pitbull i Straus sastali su se po četvrti put u karijeri i bila je to borba po dosta toga različita od ranijih. Freire, koji je slavio u njihova prva dva ogleda, odlučio je ne dozvoliti odlazak do sudačke odluke. Naime, još uvijek smatra kako Straus nije trebao slaviti niti u njihovom trećem ogledu, kada mu je oduzeo titulu prvaka.

I takva taktika mu je u potpunosti uspjela. Freire je forsirao borbu na nogama cijelu prvu rundu, koja je protekla u vrlo visokom ritmu, a onda je drugu rundu promijenio taktiku. Počeo je dozvoljavati Strausu ulazak do njega, ali sve s ciljem da mu uhvati vrat. To je i uspio, stisnuo je, skočio, sve spustio u parter i prisilio na tapkanje svog protivnika. Freire je po drugi puta tako osvojio Bellator titulu i svoj profesionalni skor doveo na 26-4.

Impresivan je bio nastup Ilime MacFarlane, čime je Havajka došla do profesionalnog skora 6-0 i potvrde kako bi Bellator uskoro mogao imati svoju najveću žensku borbu do sada, ukoliko odluče upariti nju protiv Anastasie Yankove. Ona je ovim putem savladala Jessicu Middleton polugom na ruci i to nakon samo nešto više od dvije minute. No, od prve sekunde izgledala je brutalno i impresivno te je bilo pitanje vremena koliko će borba potrajati.

Drugi veliki Bellatorov talent, A.J. McKee također do impresivnom predstavom došao do pobjede. On je high kickom savladao Dominica Mazzotu i to nakon samo 75 sekundi borbe. Što se njega tiče, on je sada na skoru 8-0, ali ovom 22-godišnjaku se ne žuri napadati titulu. Njegov nišan je usmjeren prema Jamesu Gallagheru. Na glavom programu još je nastupio Bellatorov veteran Saad Awad, koji je savladao Ryan Quinna sudačkom odlukom.

Ispod teksta pogledajte najbolje trenutke sve četiri glavne borbe, uključujući i sva tri gore spomenuta završetka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI