Bellator 173: McGeary se vrlo lako obračunao s protivnikom, James Gallagher nastavlja impresionirati

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.02.2017 11:33h Autor:

Liam McGeary

U Belfastu je održan Bellator 173 event, na kojem je Liam McGeary vrlo lako savladao Bretta McDermotta, a mladi James Gallagher nastavio sa svojom impresivnom pobjedničkom serijom.

McGeary se zapravo sastao s trećim planiranim protivnikom, nakon što su u tjednu borbe otpali prvo Chris Fields, a nakon toga i Vladimir Filipović. McDermott je borbu prihvatio dva dana prije održavanja te došao i pružio hvale vrijedan otpor bivšem prvaku. Ipak, McGeary je kontrolirao borbu te došao do pobjede prekrasnim nokautom koljenom na početku druge runde.

Za mnoge fanove je ipak glavna zvijezda svega bio James Gallagher. Ovaj 20-godišnji produkt SBG tima, kojeg mnogi već zovu “mali Conor”, došao je do svoje treće Bellator pobjede u samo osam mjeseci. Ovog puta je u prvoj rundi pao Kirill Medvedovsky, a čini se da Bellator sada namjerava sučeliti svoje dvije mlade zvijezde, Gallaghera i McKeea.

Veliko iznenađenje priredila je borkinja imena Iony Razafiarison. Ova djevojke je do sada imala pro skor 1-1, a nije nastupila posljednje dvije godine. Ipak, u potpunosti je dominirala u borbi protiv najveće SBG-ove ženske nade, Sinead Kavanagh. Kavanagh je sve impresionirala u svom Bellator debiu u prosincu, no ovog puta je izgledala uistinu loše.

McGeary je pobjedom na ovom eventu osigurao svoje mjesto na Bellator 179 eventu u Londonu, gdje će se boriti protiv sunarodnjaka Lintona Vassella. Promocija svoj idući event priprema već idućeg vikenda, kad će se za prvu titulu prvakinje perolake kategorije boriti Marlies Coenen i Julia Budd.

Bellator je inače ovaj event organizirao s suradnji s BAMMA promocijom, a zanimljivo je kako među ukupno 28 sudionika nije bilo niti jednog američkog borca ili borkinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI