Bellator 171: Fenomenalni Njoukani prebio Guilarda, David Rickels se pobjedom vratio u velter (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.01.2017 11:30h Autor:

Guillard vs. Njoukani

Održan je Bellator 171 event, na kojem je promocija potvrdila kako u svojim redovima ima jednog od najtalentiranijih svjetskih velteraša, Chidija Njoukanija, koji je fenomenalnom izvedbom savladao Melvina Guillarda. Isti event dobio je i sjajnu pobjedu Davida Rickelsa protiv Aarona Derowa.

Ovaj event još jednom nam je dokazao kako druga najbolja svjetska promocija u svojoj velter diviziji ima fenomenalnih boraca vjerojatno više nego u svim ostalim divizijama zajedno, a taj zaključak dolazi svakome tko je pogledao dvije glavne borbe, odnosno pobjede Chidija Njoukanija i Davida Rickelsa.

28-godišnji Njoukani jednostavno nastavlja prolaziti kroz svoje protivnike, koji najčešće nemaju odgovora za ovu 190 centimetara visoku zvijer. Nije ga imao niti Melvin Guillard, koji već neko vrijeme nastupa daleko od izdanja s kakvima je bio jedan od najboljih UFC boraca do 70 kilograma. Njoukani je apsolutno dominirao kroz sve tri runde, a jedino čime je Guillard podsjetio na stare dane bila je nevjerojatna izdržljivost kod primanja udaraca. Njoukani tako dolazi na 17-4, a posljednji mu poraz datira još iz 2013. godine.

Sunaslovna borba donijela je povratak u velter kategoriju Davida Rickelsa, koji je svojom predstavom odmah potvrdio kako je do 77 kilograma odlučio napasti sam vrh. Dominantna je bila njegova pobjeda nad Aaronom Derowom, koji nije uspio dočekati sudačku odluku i biti će zanimljivo vidjeti što je iduće za njega. Bellatorov velter je fenomenalan, dovoljno je samo pogledati na popis gdje se nalaze imena kao Lima, Koreškov, Daley, Page, Gonzales, Ward, Koscheck, Njoukani ili Rory MacDonald.

Na ostatku glavnog programa vidjeli smo pobjede Jessice Middleton i A.J. McKeea, ali o tome više u videu ispod teksta.PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI