Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator 169: King Mo izdominirao Ishiia, Gallagher slavio prekidom | Fight Site

Bellator 169: King Mo izdominirao Ishiia, Gallagher slavio prekidom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.12.2016 10:17h Autor:

King Mo vs. Ishii

Bellator je u suorganizaciji s BAMMA promocijom organizirao svog prvi event u Dublinu, na kojem je Muhammed Lawal upisao pobjedu nad Satoshiem Ishiiem, a James Gallagher je prekidom slavio pred svojom publikom.

Event je organiziran tako da je prvo odrađeno sedam BAMMA borbi, uz neke od najvećih irskih talenata, dok je glavni program pripao Bellatoru, odnosno njihovih pet borbi, koje su predvodili Muhammed “King Mo” Lawal i Satoshi Ishii.

U ovom pravom duelu hrvanja i juda najviše klase, pobjedu je u potpunosti odnijelo hrvanje, odnosno King Mo Lawal je uvjerljivo, čak možemo reći rutinski,  savladao svog japanskog protivnika. U stand upu je dominirao brzinom, dok je u parteru u potpunosti kontrolirao poziciju, pa suci nisu imali problema s donošenjem odluke.

Suci nisu imali problema, odnosno nisu imali posla, kod borbi mladog člana SBG-a Jamesa Gallaghera te bivšeg izazivača Daniela Weichela. Gallagher je do pobjede protiv Anthonya Taylora došao gušenjem u trećoj rundi, a Weichel je Briana Moorea ugušio krajem prvih pet minuta. U borbi ženske bantam kategorije, Sinead Cavanagh iz SBG-a savladala je Elinu Kallionidou, a Cameron Else je nokautirao Dylana Tukea.

Bellator 169 – Rezultati glavnog programa

Muhammed Lawal def. Satoshi Ishii – jednoglasna sudačka odluka
James Gallagher def. Anthony Taylor – SUB (R3 1:52)
Sinead Kavanagh def. Elina Kallionidou – jednoglasna sudačka odluka
Daniel Weichel def. Brian Moore – SUB (R1 4:44)
Cameron Else def. Dylan Tuke – TKO (R1 0:20)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI