Bellator 168: Sakara za 80 sekundi nokautirao Beltrana (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.12.2016 13:15h Autor:

Alessio Sakara/Facebook

Alessio Sakara nokautirao je Joeyja Beltrana u samo 80 sekundi glavne borbe večeri na Bellatoru 168 u Italiji. Svih pet borbi glavnog programa završilo je prekidom.

Sakara je uz podršku domaćih navijača već u prvoj rundi stigao do pobjede. Napao je Beltrana od prve sekunde, odmah ga pogodio u oko, zbog čega je borba nakratko zaustavljena, no čim je nastavljena, Sakara je vezao par udaraca desnicom u tijelo i dovršio ga desnim krošeom.

Talijanu je ovo treća uzastopna pobjeda, druga u Bellatoru nakon pobjede u FFC-u krajem 2015.


Goiti Yamauchi porazio je Valerija Mirceu također u prvoj rundi. Yamauchi je prvi napao ali završio na tlu nakon snažnog udarca Mircee koji ga je pokušao dovršiti udarcima, i zamalo uspio, no Yamauchi je preokrenuo i prešao u “full mount” poziciju. Udarao je Mirceu laktovima, no Rumunj se izvukao, ali samo nakratko prije nego što ga je Yamauchi uhvatio i gušenjem prisilio na tapkanje. Japancu je to druga uzastopna pobjeda, ukupno 21. u 24 MMA borbe u karijeri.

Ed Ruth, 26-godišnji američki borac koji je prije mjesec dana u svom MMA debiju pobijedio nokautom u prvoj rundi, u svom drugom nastupu u Belllatoru pobijedio je na isti način, ali još brže. Emanuelea Palombija svladao je udarcima nakon minutu i pol u prvoj rundi.

Brazilac Kleber Silva debitirao je u Bellatoru pobjedom protiv Philipea Linsa nokautom u drugoj rundi. U okršaju poluteške kategorije niti jedan borac nije želio u parter, u razmjeni udaraca Lins je bio nešto bolji na početku, no Silva je u drugoj rundi zadao protivniku nekoliko odličnih i preciznih udaraca od kojih se nije stigao obraniti.

John Salter pobijedio je Claudija Annicchiarica u prvoj rundi borbe u srednjoj kategoriji. Salter je brzo prebacio borbu u parter i iz full mount pozicije pogađao Talijana sve dok ga sudac nije spasio. Salter je nakon pobjede, pete uzastopnne u promociji, zatražio borbu za pojas.

BELLATOR 168

Alessio Sakara def. Joey Beltran, KO (udarci), R1, 1:20
Kleber Raimundo Silva def. Philipe Lins, TKO (udarci) R2, 3:42
John Salter def. Claudio Annicchiarico, TKO (udarci) R1, 1:40
Goiti Yamauchi def. Valeriu Mircea, submission (triangle), R1, 3:33
Ed Ruth def. Emanuele Palombi, TKO (udarci) R1, 1:33

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI