Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator 167: Caldwell osvetio poraz od Taimangla i osigurao napad na pojas bantam kategorije (VIDEO) | Fight Site

Bellator 167: Caldwell osvetio poraz od Taimangla i osigurao napad na pojas bantam kategorije (VIDEO)

Ostale vijesti 04.12.2016 12:35h Autor:

Darrion Caldwell i Eduardo Dantas

U glavnoj borbi drugog Bellatorovog eventa u samo dva dana, Darion Caldwell je osvetio ovoljetni poraz od Joea Taimangla i osigurao napad na titulu koju je dan ranije obranio Eduardo Dantas.

Taimanglo je ljetos iznenadio Caldwella, koji je glasio za najvećeg talenta Bellatorove bantam divizije i ta pobjeda trebala mu je osigurati napad na titulu koja je vlasništvu Eduarda Dantasa. Tu je borbu dominirao sve do greške koja je Taimanglu dala šansu da ga uguši. Joe je prema tome trebao dobiti priliku napasti titulu, no vodstvo Bellatora je odlučio kako ovi borci trebaju odraditi revanš za izazivača, a napad na titulu su dali bivšeg prvaku dvije divizije, Joe Warrenu, koji dan ranije nije uspio savladati Dantasa.

Tako je Bellator pokazao izravnu namjeru da Caldwell napadne titulu te su se nadali da neće ponoviti grešku iz prve borbe. Ovog puta je došao do pobjede, no mora se priznati kako je u prvoj borbi, do te greške, bio puno uvjerljiviji. Ovdje je par puta našao u nezgodnim pozicija iz kojih se na kraju ipak izvlačio, da bi do pobjede došao ne baš popularnim načinom, hrvanjem i kontrolom na podu. No, Bellator je uspio u svom naumu i iduća borba za titulu bantam kategorije bit će između Dantasa i Caldwella, koji su se odmah zajedno fotografirali u kavezu.

Sunaslovnu borbu odradili su Justin Lawrence i debitant John Teixeira, a Teixeira je došao do pobjede i automatski se katapultirao među kandidata za napad na titulu do 66 kilograma. Ilima-Lei Macfarlane i dalje gradi svoj put prema Bellatorov ženskoj zvijezdi, a seriju bez poraza nastavila je protiv Emily Ducate. Očekuje se kako bi promocija sada mogla napraviti boom i organizirati borbu nje i Anastasie Yankove. Glavni program otvorio je Chidi Njoukani, kojem je samo 21 sekunda bila potrebna za pobjedu nokautom nad Andreom Fialhom.

Bellator 167 – Rezultati glavnog programa

Darrion Caldwell def. Joe Taimanglo- jednoglasna sudačka odluka
John Teixeira def. Justin Lawrence -jednoglasna sudačka odluka
Ilima-Lei Macfarlane def. Emily Ducote -jednoglasna sudačka odluka
Chidi Njokuani def. André Fialho – KO (R1 0:21)PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI