Bellator 152: Pobjede Freirea i Sakare, Yankova debitirala ekspresnim prekidom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.04.2016 11:12h Autor:

Yankova vs. Pink

Prvo europsko gostovanje Bellatora dalo nam je MMA program od pet borbi te pobjede Patricky Freirea, Alessia Sakare i dvoje velikih prospekata, A.J. McKeea i Anastasie Yankove.

Patricky Freire nastupio je u glavnoj borbi protiv Kevina Souza, koji je borbu prihvatio tek prošli tjedan, nakon otkaza prvobitno planiranog borca, Dereka Camposa. I Souza nije razočarao nego je prikazao ono što je pokazivao i dok je nastupao u UFC-u. Nevjerojatna brzina na nogama i kombinacije udaraca, koje su jako dobro sjedale na Freirea. Istina, niti Freire nije ostao dužan, no mora se priznati kako je bitku na nogama izgubio. Zato je iskoristio ono što je i dalje velika mana Kevina Souze. Obranu od rušenja kao da niti nema, a Freire je to iskoristio da bi dovoljno puta Souzu odveo na pod, da bi na kraju sudačka odluka ipak pripala njemu. Po nekima kontroverzno, no Souza mora hitno poraditi na svom hrvanju, jer je dopustio borcu koji je prije svega udarač, da ga pobijedi na taj način.

Impresivan Bellator debi pred publikom u svojoj domovini upisao je Alessio Sakara. Legionarius je bio izuzetno motiviran da dođe do nokaut pobjede, što je i uspio u drugoj rundi. Desni kroše kojim je borbu završio najbolje je ne komentirati, nego samo pogledati.

Uspješan je bio i debi nove ženske zvijezde Anastasie Yankove, no mora se priznati da joj je Bellator zapravo dao samo borbu za zagrijavanje, jer 30-godišnja debitantica Anjela Pink ne može biti ništa drugo. Yankova je na samom početku borbu odvela u parter, gdje je neko vrijeme radila prije nego je slavila polugom na ruci.

Neće po dobrome svoj Bellator debi pamtiti Danilo Belluardo, borac poznat nam iz FFC-a, no nije imao lak ispit. Naletio je na najtalentiranijeg borca na rosteru ove promocije, A.J. McKeea, koji je pokazao zašto ga takvim nazivaju. Nevjerojatno atraktivno i ubojito!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI