Bellator 150: Kongo slavio u teško gledljivoj borbi, Rickels nokautirao Coopera, Lena razočarala (GIF)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.02.2016 10:47h Autor:

Cheick Kongo pobjednik

Na Bellator 150 eventu, koju je sinoć održan, pobjedu u glavnoj borbi upisao je Cheick Kongo, no nakon vrlo slabog nastupa oba borca. Za atrakciju su se ipak pobrinuli Dave Rickels i Kendall Grove nokautima, a dugo očekivani nastup Lene Ovchynnikova ona neće pamtiti po dobrom.

Cheick Kongo nikad nije bio poznat po nekim previše atraktivnim borbama, no čini se kako je u Viniciousu Queirozu pronašao osobu sličnih interesa. Kongo je kroz sve tri runde ove borbe koristio svoje kickboks vještine te low kickovima pogađao svog protivnika, koji je pokazivao premalo namjere za ikakav napad. Publika je počela vrlo bilo zviždati borcima, a kako je borba prolazila, tempo je bio sve sporiji. Na kraju vrijedi samo spomenuti kako je Kongo slavio podijeljenom odlukom, i to je zapravo jedino bitno oko ove borbe.

Bobby Cooper i Dave Rickels su najavljivali odličnu borbu, a publika je to na kraju dobila, u nešto više od četiri minute koliko je trajala. Od početka je počelo s puno akcije, gdje niti jedan borac nije bio u prednosti, sve do serije Rickelsa koja je Coopera prvo odvela do žice, a zatim završava na podu, gdje ga Bobby uspijeva završiti tehničkim nokautom.

Najbolji potez eventa pripada Kendallu Groveo, koji je strašnim desnim krošeom nokautirao Francisca Francea, a odličnu pobjedu ostvario je talentirani Chuka Willis. Pogledajte kako je izgledao gore spomenuti nokaut Kendalla Grovea.

S nestrpljenjem se iščekivao nastup Lenu Ovchynnikove, jedne od najljepših sportašica Europe, no mora se priznati kako je razočarala te je Rebecca Ruth zasluženo odnijela pobjedu sudačkom odlukom. Borba je bila puna akcije, gdje je Lena pokazalo zašto je vlasnica velikog broja kickboks i muay thai trofeja, no isto tako čini se da još nije spremna za američko MMA hrvanje, pošto je upravo to ono gdje je Ruth napravila dovoljno da bi na kraju došla do pobjede.

Na kraju krajeva, fanovi nisu zadovoljni, odnosno već drugi Bellatorov event u nizu je pomalo razočarao te Scott Coker i ekipa bi trebali dobro razmisliti oko matchmakinga za buduće evente.

Bellator 150 – Rezultati glavnog programa

Cheick Kongo def. Vinicius Queiroz – podijeljena sudačka odluka
David Rickels def. Bobby Cooper – TKO (R1, 3:49)
Kendall Grove def. Francisco France – KO (R2, 0:35)
Chuka Willis def. Gaston Reyno – jednoglasna sudačka odluka
Rebecca Ruth def. Lena Ovchynnikova – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI