Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator 116: Ivanov i Volkov atraktivno u teškaško finale (GIF VIDEO) | Fight Site

Bellator 116: Ivanov i Volkov atraktivno u teškaško finale (GIF VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.04.2014 13:29h Autor:

screenshot

Jučer je održan i Bellatorov 116. event, a predvodili su ga teškaši, koji su odradili svoje polufinalne turnirske borbe. Aleksander Volkov i Blagoy Ivanov su na kraju osigurali europsko finale atraktivnim završnicama protiv Mighty Moa i Lavara Johnsona. Vladimir Matjušenko je u mirovinu otišao porazom od Beltrana, a Karo Parisyan se vratio borbama ostvarivši atraktivnu nokaut pobjedu.

Čak devet završetaka borbi, od 13 koliko ih je bilo na programu, mogli su jučer vidjeti gledatelji koji su popratili Bellator 116 event. Iako je bio prvi ovosezonski event koji nije sadržavao borbu za titulu, s razlogom je nazivan najatraktivnijim, a to se na kraju pokazalo apsolutno točnim.

Među četiri polufinalna susreta, sigurno su najviše pažnje uzela ona dva u teškoj kategoriji. Na kraju su Europljani dokazali da apsolutno vladaju tom kategorijom, jer su Rus i Bugar osigurali finale, pobjednik kojeg će napasti pojas, kojeg drži još jedan Rus, Vitali Minakov. Aleksander Volkov, bivši Bellatorov prvak došao je na korak od prilike vraćanja pojasa nakon što je atraktivnim high kickom pogodio legendarnog K-1 i Pride borca, Mighty Moa.

Blagoy Ivanov svoj je skor u karijeri popravio na 11-0 modificiranom kimurom, popularno nazvanom "americana", prigodno nad američkim borcem Lavarom Johnsonom. Ipak, Lavar je do tog trenutka bio možda i bolji borac, izveo jedno atraktivno rušenje te par puta opasno pogodio svojim "maljevima". No, 27-godišnji Bugar je još jednom dokazao da je izuzetno opasan kada borba ode u parter.

Osim ove borbe, održana su još dva turnirska polufinala. Svoje mjesto u finalu veltera osigurao je jedan od najtalentiranijih boraca na Bellatorovom rosteru, Adam McDonough, koji je nokautirao iskusnog Nathana Coya i doveo svoj skor do 11-0. Samo dva borca su izdržala 15 minuta u ringu/kavezu s ovim momkom. A u finalu srednje kategoriji, Brettu Cooperu pridružit će se Brandon Halsey, nakon dominantne izvedbe protiv Joea Pacheca.

Osim ovih, još dvije borbe su bile predmetom velikog interesa fanova. Vladimir Matjušenko je nastupio po posljednji put u karijeri, no bez uspjeha. Iako je odradio vrlo dobre dvije runde, sredinom treće je upao u nezgodnu poziciju nakon što je krenuo je na rušenje, a Beltran je izveo fantastičan "sprawl", nakon kojeg je odmah nadovezao tranziciju i izvukao vrlo lijep "north-south choke" koji mu je donio pobjedu. Beltran je već prije najavio da bi nakon ovog meča mogao otići u profi boksače.

Drugi borac čiji se nastup čekao bio je Karo Parisyan, bivši član UFC-a i borac čije se borbe protiv Diega Sancheza i Nicka Diaza smatraju ponajboljim borbama u povijesti MMA-a. A on je također slavio impresivno. Na sličan način kao Roy Nelson, ranije istog dana, pogodio je svog protivnika i upisao prvu nokaut pobjedu u svojoj karijeri.

 

Bellator 116:

Blagoy Ivanov def. Lavar Johnson – SUB (R1, 4:08)
Joey Beltran def. Vladimir Matyushenko – SUB (R3, 3:06)
Adam Mcdonough def. Nathan Coy – KO (R2, 0:30)
Alexander Volkov def. Mighty Mo – KO (R1, 2:44)

Brandon Halsey def. Joe Pacheco – jednoglasna odluka sudaca
Karo Parisyan def. Ron Keslar – KO (R2, 4:05)
Rob Emerson def. Joe Taimanglo – jednoglasna odluka sudaca
Ricky Rainey def. Andy Murad – TKO (R1, 1:11)
Phelipe Lins def. Travis Clark – SUB (R1, 0:40)
Rodney Wallace def. Carlos Eduardo- jednoglasna odluka sudaca

Dave Vitkay def. Keith Berry – jednoglasna odluka sudaca
Poppies Martinez def. Josh Smith – SUB (R1, 3:50)
Brandon Bender def. Mario Navarro – SUB (R2, 4:15)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI