Belfort se vraća! Pred potpisom ugovora je za ONE Championship!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.02.2019 11:03h Autor:

Vitor Belfort

Fanovi Vitora Belforta možda imaju razloga biti zadovoljni. Legendarni borac je na pragu potpisa ugovora s ONE Championshipom što bi definitivno produljilo njegovu karijeru. Barem tako piše na svom Instagramu poznati reporter i insajder Ariel Helwani.

Podsjećamo kako je bivši UFC prvak otišao iz elitne promocije nakon niza loših rezultata. Bilo je govora da bi mogao nastupati u japanskom Prideu, ali je očito ONE opcija koju bi mogao izabrati u konačnici. Tako bi se pridružio čitavom nizu bivših UFC zvijezda koje su napustile Octagon i otišle u kavez azijskog diva.

“Vitor Belfort je jako blizu pronalaska svoje iduće promocije. ‘The Phenom’ je trenutačno u ozbiljnim pregovorima s ONE championshipom oko potpisa ugovora na više borbi. Tako kažu izvori ESPN-u. ONE je produljio svoju ponudu i prema našim izvorima radi se na finalnim detaljima. Doduše, ugovor i dalje nije potpisan. Očekuje se da bi idućeg tjedna uslijedila javna objava, ako sve bude išlo po planu”, stoji u poruci reportera ESPN-a.

Belfort u posljednjih pet nastupa za UFC ima tek jednu pobjedu. Razlog njegovog tako drastičnog pada je nemogućnost da i dalje koristi TRT terapiju kojom je nadomještao količinu testosterona u svom tijelu. Bez tretmana na koji je očito bio naviknut, njegovo tijelo nije funkcioniralo na zadovoljavajućem nivou i on nije bio niti sjena borca koji je nekoć bio strah i trepet čitavog UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI