Belfort potvrdio meč protiv Roy Jonesa Jr-a i usporedio ga s kultim obračunom Alija i Foremana!?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.03.2019 11:22h Autor:

Ilustracija

ONE Championship i Vitor Belfort se ne šale kada govore o meču protiv boksačke legende Roy Jones Jr-a. A baš smo se nekako nadali da bi se moglo raditi o dobroj prvoaprilskoj šali…

Naime, u posljednjem intervjuu bivši UFC prvak, a odnedavno član ONE-ovog rostera, je potvrdio da trenutačno pregovaraju s Jonesom, koji je zagazio u 6. desetljeće života.

“Vrlo sam sretan s novim ugovorom, a uskoro planiram napraviti nešto što nikada prije nije bilo učinjeno u borilačkom sportu. Trenutačno pregovaramo s Roy Jones Jr-om”, otkriva “The Phenom” koji je u azijsku promociju prešao jer tamo više-manje slobodno može koristiti doping, koji mu u UFC-u, pod stare dane, nije bio dopušten radi USADA-inog programa i zabrane TRT terapije.

“Slažemo najveću borbu u povijesti borilačkog sporta između boksa i slobodne borbe. I to na način na koji to nikada prije nije učinjeno. Roy je legenda ovog sporta i zaslužio je predstaviti se i u ovoj novoj eri ovog sporta. Nisam mogao poželjeti bolju priliku za ovakav nekakav projekt”, dodaje Brazilac.

U ovom trenutku nisu poznata pravila tog hibridnog meča koji će očito sadržavati dijelove pravila boksa i dijelove pravila slobodne borbe. Koliko Belfort otkriva za sada? Ne previše…

“To će biti prirodno sljubljivanje boksa i mješovite borbe. Pokušavamo učiniti nešto što nikada prije nije bilo učinjeno. Kreirat ćemo nešto potpuno novo i zato sam toliko uzbuđen. Pokušat ću to kasnije dovesti i u svoju zemlju.”

“Zaista mislim da ovaj meč može biti izuzetno bitan za povijest borilačkog sporta. Nešto poput Muhammada Alija i Georgea Foremana kada su išli u Afriku”, zaključio je Belfort.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI