Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belcher će se ponovo boriti | Fight Site

Belcher će se ponovo boriti

Ostale vijesti 08.01.2014 14:12h Autor:

Alan Belcher

Alan Belcher se vraća borbama, ali ipak ne u oktagon. UFC-ov borac u srednjoj kategoriji još nije u mogućnosti boriti se u MMA borbama nakon poraza koji se dogodio u travnju prošle godine u dvoboju s Michaelom Bipsingom.

U toj je borbi, minutu prije njenog kraja, Britanac nehotice pogodio prstom u oko Belchera koji potom nije mogao nastaviti borbu. U međuvremenu je imao dvije operacije oka i još uvijek čeka dozvolu liječnika da se vrati u Oktagon.

U međuvremenu će nastupiti na jiu-jitsu turniru koji će se u veljači održati u Rio de Janeiru. Riječ je o turniru na kojem će sudjelovati deset boraca u teškoj kategoriji među kojima će biti i Rodolfo Vieira, Leandro Lo i Leonardo Nogueira. Na listi boraca su i Alexandre Souza, Faisal Alkitbe, Luiz Panza, Rico Bastos, Tim Spriggs te američki judaš Travis Stevens sudionik Olimpijskih igara u Pekingu i Londonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI