Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bekavac ekspresno nokautirao Rusa u Vladivostoku! | Fight Site

Bekavac ekspresno nokautirao Rusa u Vladivostoku!

Ostale vijesti 26.05.2012 13:20h Autor:

Stipe Bekavac

Na borilačkoj priredbi Draka 7 koja se održala danas tijekom prijepodneva po našem vremenu nastupila su tri hrvatska borca – Ivica Džebić, Josip Artuković i Stipe Bekavac. Prošli su s učinkom jedna pobjeda i dva poraza.

Džebić je u prvom meču večeri krenuo prilično dobro, nekoliko puta je uspio srušiti svog protivnika, ali to ipak nije znao iskoristiti na pravi način. U drugoj rundi Maxim Shtepenko uspio je doći Džebiću na leđa te je sudac zbog GNP-a prekinuo meč. Rus je slavio tehničkim nokautom.

Josip Artuković imao je prilično iskusnog protivnika, Ukrajinca Eugenija Fomenka. U prilično izjednačenom meču Ukrajinac je nekoliko puta rušio hrvatskog borca te mu je u posljednjoj rundi uspio naprviti polugu na ruci.

Stipe Bekavac vratio se u ring nakon dvije godine i to na spektakularan način. Meč je trajao svega pola minute. OFC-ov borac je odmah krenuo iznimno silovito, vrlo brzo su završili u parteru te Alexander Ilyasov prima nekoliko vrlo teških udaraca i sudac je morao odmah reagirati. Odmah je morala intervenirati i liječnika ekipa kako bi pomogli teško ozlijeđenom borcu da dođe k sebi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI