Beerbohmova “holivudska priča”: Od zatvora, preko Strikeforcea do cijepanja drva

Ostale vijesti 13.01.2012 09:17h Autor:

Lyle Beerbohm

Sjećate li se Lyle Beerbohma? Donedavne velike Strikeforceove nade. Životna priča ovog borca prilično je intrigantna, a neki bi je čak usporedili sa scenarijem za neki holivudski film.

Beerbohm je, naime, za slobodnu borbu saznao na TV-u gledajući UFC-ov reality show “The Ultimate Fighter” doslovce iz svoje zatvorske ćelije. Još dok je bio iza rešetaka krenuo je s treninzima, a čim je pušten na slobodu odlučio se i profesionalno okušati u kavezu.

Početak je bio kao iz snova. Devet čistih pobjeda dovele su ga do glamuroznog Strikeforcea. No, tada je doživio dva poraza zaredom; najprije od Pata Healyja odlukom sudaca, a zatim i od Shinyje Aokija koji ga je prisilio na predaju. Strikeforcea ga je tada, čini se, prekrižio i gurnuo pod tepih. Slučajno ili ne, zaboravili su na njega nakon što je promociju preuzela Zuffa, a u nemilosti se našao vjerojatno i zbog svoje kriminalne prošlosti koja ne odgovara čelnicima UFC-a.

S obzirom da mu je karijere na “stand byju”, polugladni Beerbohm se morao okrenuti drugim poslovima i ovih dana se bavi cijepanjem drva. Nitko iz Strikeforcea ili UFC-a mu se nije javio gotovo godinu dana, a kada je poslao poruku glavnom match makeru promocije, Seanu Shelbyju, nije dobio odgovor.

“Moram se vratiti u kavez i moram zaraditi nešto novca. Imam petero djece koje moram hraniti”, izjavio je Beerbohm koji trenutačno cijepa drva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI