Bec Rawlings potpisala za Bellator i vraća se MMA-u

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.06.2019 11:37h Autor:

Bec Rawlings

Iako se nakon otkaza iz UFC-a jako dobro snašla u bare knuckle vodama, gdje je postala prvakinja BKFC promocije, Bec Rawlings ipak ne može bez MMA-a. Jedna od najpopularnijih borkinja svijeta potpisala je ugovor s Bellatorom.

Bec Rawling (7-8) je od samog početka svoje MMA karijere privlačila pažnju. Krenuvši od zanimljivog izgleda, preko karizmatične osobnosti pa sve do vrlo atraktivnog stila borbe, ova 30-godišnja Australka vrlo brzo je postala jednog od zaštitnih lica ženskog MMA-a. U Invicti je bila prava zvijezda, borila se i za titulu, a onda je krajem 2014. godine postala dio UFC-a.

Unatoč porasloj popularnosti, u najvećoj svjetskoj promociji nije se snašla. Ostvarila je tek dvije pobjede u sedam nastupa, a niz od četiri poraza značio je izlazna vrata. Brzo se Bec snašla, potpisala je za Bare Knuckle FC promociju i odmah na prvom eventu postala njihova prvakinja. Titulu je dva puta obranila, njene borbe redovno su proglašavane najboljima, no ipak se u boksu bez rukavica neće zadržati. Potpisala je ugovor s Bellatorom te službeno pristupila drugoj najvećoj svjetskoj MMA promociji.

Predsjednik BKFC-a, David Feldman, poželio joj je sreću u povratku MMA-u i zahvalio joj se na tome što je bila jedna od onih koji su pomogli njegovoj promociji instantno donijeti veliku popularnost. BKFC do sada je odradio četiri uspješna eventa, a Bec je nastupila na tri. Idući event zapravo bi im trebao donijeti odgovor na pitanje koliku zapravo perspektivu imaju, budući da su program predvođen Artemom Lobovim i Pauliem Malignaggiem odlučili ponuditi na PPV.

Bec će u Bellatoru pristupiti muha kategoriji, čija je prvakinja sjajna Ilima-Lei MacFarlane, a na rosteru imaju još nekoliko kvalitetnih i zanimljivih borkinja poput Vete Arteage, Valerie Letourneau, Kristine Williams, Anastasie Yankove, Keri Melendez, Denise Kielholtz, Alejandre Lare i Valerie Lourede, a tu je i naša Antonela Begonja-Orlić. Radi se o sve zanimljivijoj diviziji za pratiti, kojom Bellator svakako može konkurirati UFC-u.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

It was Gangsta Gangsta at the top of the list.. Then I played my own shit, it went somethin’ like this 🎤 • Tan, lashes & makeup 💄 @midnightbellalashesandtanning

Objavu dijeli Bec Rawlings (@rowdybec)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Liquid gold 👑🍾🥃 #propertwelve #domperignon

Objavu dijeli Bec Rawlings (@rowdybec)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

🌊☀️ passing time between meals & workouts! #cancun #mexico #beach #sunday #lagueraloca

Objavu dijeli Bec Rawlings (@rowdybec)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI