Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bas Rutten: Fedor je i dalje prijetnja za UFC-ov pojas! | Fight Site

Bas Rutten: Fedor je i dalje prijetnja za UFC-ov pojas!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.10.2015 17:03h Autor:

Fedor Emelianenko

Kad je Fedor Emelianenko najavio svoj veliki povratak u svijet MMA-ja svi su stali na noge. Obožavatelji su se nadali kako će Fedor sada konačno testirati svoje borilačke vještine u UFC-ovom oktagonu iako je postojala puno veća vjerojatnost da će potpisati za Bellator, budući da je u dobrim odnosima sa Scottom Cokerom.

Međutim, "The Last Emperor" je u sklopu Dynamite 1 priredbe najavio svoj dolazak u novu japansku organizaciju u vlasništvu Sakakibare, bivše glave Pridea. Fedorov povratak u Japan nije nužno ništa loše, ali kada je prije par dana počela kružiti glasina da bi mu protivnik mogao biti Singh Jaideep, borac sa samo jednim odrađenim MMA mečem, ljudi su počeli okretati glavu i sumnjati da će se Fedor ikada više natjecati s elitom.

No, Bas Rutten misli kako još uvijek postoji šansa da Emelianenka vidimo u UFC-u.

"Mi ne znamo kakav je on ugovor potpisao, pametno je to odigrao. Nije se borio neko vrijeme i oporavio se od ozljeda. Možda je mislio'Ok, ako potpišem za UFC odmah će me baciti u vatru.'Dakle, ovo mu je možda samo borba za zagrijavanje, možda će se boriti tri puta pa mu ističe ugovor, ništa ne znamo. Ako se bude osjećao dovoljno snažno onda ćemo ga možda i vidjeti u UFC-u", rekao je Rutten za Submission Radio.

Rutten se također ne slaže s kritičarima koji tvrde da se Fedor vratio samo radi zarade, u ovom slučaju lake zarade, ako se ne bi borio sa kvalitetnim protivnicima.

"Njemu ne treba novac, on ima više nego dovoljno. U Japanu je zaradio sume koje mogu trajati više generacija što znači da se sada bori čisto iz ljubavi prema sportu. To je kao kad igrate američki nogomet i želite završiti u NFL-u. Ako želite istinsko priznanje morate otići u UFC jer oni drže najbolje borce na svijetu. Kad odradi i dobije par mečeva nadam se da će otići u UFC po pojas",zaključio je "El Guapo".

Nadajmo se da je Rutten u pravu jer ako Fedor planira ostatak karijere provesti boreći se s anonimnim i nekvalitetnim borcima onda je njegov povratak svijetu slobodne borbe u potpunosti razočaravajuć i nepotreban.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI