Bas Rutten: Fedor je i dalje opasan i može biti UFC prvak!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.07.2015 09:44h Autor:

Fedor Emelianenko

Nakon što je objavljeno da se Fedor Emelianenko vraća MMA borbama počeli su se javljati mnogi aktivni, ali i bivši borci te počeli iznositi svoja razmišljanja što nakon tri godine pauze može učiniti i kako bi izgledao u borbi.

Posljednju borbu Fedor Emelianenko imao je u lipnju 2012., dakle prije nešto više od tri godine, kada je svladao Pedra Rizza. Nakon što je potvrđen njegov povratak ljubitelji MMA borbi s nestrpljenjem očekuju taj trenutak, a jedan od onih koji vjeruje da bi bio jednako opasan je i Bas Rutten.

"Fedor je i dalje jako opasan. Kad sam se vratio s 42 godine osjećao sam se sjajno sve dok se nisu vratile ozljede. Ništa nisam radio tri i pol godine, imao sam devet tjedana za pripremu i nakon četiri tjedna osjećao sam kao da letim. Osjećao sam se sjajno dok se nisu vratile ozljede. Fedor se oporavljao od ozljeda, pomalo trenirao i osjetio da su ozljede prošlost. Sad se želi vratiti. Borci poput njega uvijek su opasni. On može stvar riješiti jednim udarcem. Dobar je u parteru, dobar je u svim pogledima i zašto ne bi pokušao.", izjavio je Bas Rutten za Submission Radio.

"Vjerujem da će doći u UFC. To je najveća organizacija na svijetu. Ako ste borac i ne dođete u UFC nakon 30 godina ćete žaliti. Možete govoriti da ste svjetski prvak, ali onda će vas pitati koliko UFC naslova imate. Velika je razlika između UFC-a i ostalih organizacija. Tu su oni najbolji. Fedor još uvijek ima priliku doći do UFC naslova. Gledao sam ga godinama i svaki me je put zadivio. Kreće se pomalo čudno i onda pomislite da to niste trebali napraviti. Tako vjerojatno pomisli svaki borac. Tada napravi submission i to glatko i brzo. Kod njega se samo sve treba spojiti u jednom trenutku. Napravite jednu pogrešku i to je to. Mislim da bi revanš s Werdumom bio sjajna stvar."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI