Barry diže ruku kada želi na zahod i Filipoviću se obraća s Vaše Veličanstvo gospodaru Cro Cop (VIDEO)

Ostale vijesti 15.02.2012 11:08h Autor:

Cro Cop i Pat Barry

Cro Cop, očito zadovoljan uslugama Pata Barryja, odlučio je i za pripreme za prvi veliki nastup na hrvatskom tlu pozvati upomoć svog američkog prijatelja.

Barry tako već nekoliko dana boravi u snijegom okovanom Zagrebu i pomaže Filipoviću da se što bolje pripremi za dvoboj protiv Rayja Sefa koji ćemo 10. ožujka pratiti na Cro Cop Final Fightu u Areni. Ovaj UFC borac se usputno priprema za okršaj protiv opasnog Lavara Johnsona pa je interes za ovom suradnjom obostran.

Kada je Barry posljednji put bio u Zagrebu, ona je hit na YouTubeu postala Cro Cop/Barry interpretacija pjesme Californija Dreaming. Ovaj put je na istom putu kratki video koji je Amerikanac jučer dignuo na jedan video server.

Osim što mu je, baš kao i posljednji put, Mirko već na startu sparinga poklonio nekoliko modrica, Barry je izgubio i na grappling meču što ga je koštalo nekih neugodnih posljedica. Recimo, Cro Copa mora iduća dva tjedna oslovljavati sa “Vaše Veličanstvo gospodar Cro Cop”. No, to nije sve. Oklada je iziskivala i dio prema kojem Barry, poput pravog podanika, mora dignuti ruku i pitati može li ići popiti malo vode ili upotrijebiti WC.

“Mirko me izazvao na BJJ meč. Za koji k…uopće treniramo BJJ? Pobijedio me i sada dva tjedna mu moram govoriti Vaše Veličanstvo gospodaru Cro Cop. Moram i dići ruku svaki put kada želim piti vodu ili ići na zahod”, objasnio je Barry.

Imamo osjećaj da ćemo se u narednim tjednima nagledati ovako zanimljivih kućnih video uradaka iz kuhinje šaljivog Amerikanca.

Video možete pogledati na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI