Barnett dobio misterioznu ponudu: “Borio bih se na tajnom otočju…”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.09.2018 10:39h Autor:

Josh Barnett (Instagram)

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Josh Barnett ne odustaje od aktivne MMA karijere i najavljuje povratak u borilište iduće godine.

“Primio sam vrlo tajanstveno pismo neki dan, o jednom otoku na tajnoj lokaciji”, izjavio je Barnett za američke medije u ponedjeljak na otvorenom treningu za javnost eventa “Quintet 3”, koji će se održati uskoro u Las Vegasu.

“Dopremili bi nas najprije u Hong Kong, a onda charter letom do tog otoka. Kažu da su tamo već održavali turnire. Zvuči vam poznato? Nadam se samo da ne završim u sobi punoj zrcala”, našalio se bivši UFC-ovac koji i dalje tuži USADA-u radi doping skandala u kojem je, kako se pokazalo, bio žrtva kontaminacije suplemenata.

Dakako, Barnett je u svojoj šali ciljao na radnju legendarnog filma “Enter the Dragon” u kojem glumi Bruce Lee. No, nije poznato je li čitava priča šala ili se Amerikanac zaista planira okušati na misterioznom turniru negdje na nekom nepoznatom otoku.

U svakom slučaju Barnett ne odustaje od aktivne karijere i planira se vratiti iduće godine u kavez. Do tada će odrađivati druge “gaže” poput ove na “Quintet 3” eventu gdje će biti dio tima Kazushija Sakurabe.

“Mora biti ime koje me zanim, ispravan termin, pravi uvjeti, mora se uklapati u ostatak mog rasporeda. Ne mogu se obvezati nastupati za samo jednog promotora. I dalje se želim boriti, tako da ćete me vidjeti u akciji u ovo doba sljedeće godine. Samo je pitanje gdje i kada”, zaključuje “Warmaster”.

Quintet 3 će se održati 6. listopada, samo dan prije velikog UFC-a 229, u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI