Baku domaćin 1. Europskog MMA prvenstva!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.10.2014 09:53h Autor:

WMMAA

Azerbajdžanski Baku biti će 1. i 2. studenog domaćin 1. Europskog MMA prvenstva koje organizira Svjetska MMA organizacija (WMMAA).

Svaka će reprezentacija na ovom natjecanju imati pravo na šest natjecatelja odnosno po jednog u svakoj kategoriji. Borbe će se održati u šest kategorijama (-65,8 kg, -70,3 kg, -77,1 kg, -84 kg, -93 kg i +93 kg). Natjecatelji ne mogu biti mlađi od 18 godina, a pravo nastupa imaju samo oni koji nisu ostvarili više od tri pobjede po Sherdogu.

Borci starosti od 18 do 21 godine tijekom borbi moraju nositi zaštitnu kacigu, ali u tom je slučaju mora nositi i protivnik bez obzira na dob, a nastup nije dozvoljen u tenisicama.

Sve će započeti 31. listopada liječničkim pregledima i službenim vaganjem boraca te seminarima za suce koji će biti nazočni na prvenstvu. Dan kasnije, 1. studenog, održat će eliminacijske borbe te polufinala dok je 2. studeni rezerviran za finalne borbe. Ukoliko će u nekoj kategoriji biti prijavljeno više od 16 boraca tada će se mečevi održati na jednu rundu po tri minute. Od 1/8 finala borba će trajati dvije runde po tri minute dok su finala predviđena na dvije runde po pet minuta. Poraženi u polufinalnim borbama osvojit će treće mjesto.

Pojedinačni rezultati računaju se i za momčadski dio natjecanja pa će ovo 1. Europsko MMA prvenstvo donijeti i najbolju reprezentaciju Europe, s tim da će se bodovati isključivo plasman od 1. do 8. mjesta. 

Prijave su moguće do 15. listopada.

Više informacija možete pronaći na ovom linku: 

http://wmmaa.org/images/files/2014_Baku_WMMAA_European_Championship_regulations_eng.pdf

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI