Badr Hari tri mjeseca u pritvoru, otpao nastup u Tokiju!

Ostale vijesti 09.08.2012 14:42h Autor:

Badr Hari

 

 Badr Hariju zbog iznimno teških optužbi ipak je produljen pritvor u kojem se nalazi već neko vrijeme te će u njemu i ostati iduća tri mjeseca.

Marokanski K-1 borac, Badr Hari, koji je proteklog mjeseca upao u velike probleme sa zakonom nakon fizičkog napada na jednu osobu na Sensation White partyju u Amsterdamu te ranijem pokušaju ubojstva vlasnika jednog noćnog kluba, već se dulje vrijeme nalazi u pritvoru.

Državno odvjetništvo odlučilo je nedavno podnijeti zahtjev da mu se odluka u pritvoru produlji na idućih 90 dana, a ranije ovog tjedna to je i odobreno.

Hariju će tako odluka o pritvoru isteći tek početkom studenog, a s obzirom na to da je K-1 Rising najavio održavanje šesnaestine finala svog World Grand Prixa za 14. listopada u Japanu, sada se definitivno može ustvrditi kako na njemu Marokanca neće biti.

Kako pojedini mediji otkrivaju, Hari je u pritvoru tek nedavno dobio povlasticu gledanje televizije i čitanja novina. Mediji također bruje i da se navodno broj optužbi protiv Harija iz tjedna u tjedan povećava te bi ovo vrlo lako mogao biti kraje jedne potencijalno fantastične karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI