Badr Hari napustio samicu, odmah ga posjetila ljubavnica

Ostale vijesti 30.08.2012 10:55h Autor:

Mike Passenier i Badr Hari

Badr Hari nekoliko je proteklih tjedana proveo u pritvoru, a bio je izoliran od ostalih s obzirom na to da su ga smjestili u samicu. Ovog je tjedna napokon iz nje pušten, a ubrzo ga je posjetila i ljubavnica Estelle Gullit.

Marokanski borac već je gotovo mjesec dana u pritvoru zbog iznimno ozbiljnih optužbi koje mu se stavljaju na teret, a radi se o pokušaju ubojstva, kao i nanošenju teških tjelesnih ozljeda u više slučajeva. Prema nekim izvorima podignuta je optužnica za čak šest kaznenih djela.

Zbog toga je proteklih tjedana u zatvoru bio smješten u samici, vjerojatno zbog svoje vlastite sigurnosti, kao i sigurnosti ostalih pritvorenika. Čini se da je njegovo ponašanje tijekom tog razdoblja ipak bilo uzorno, pa ga je uprava zatvora odlučila pustiti iz samice i premjestiti na odjel s ostalim pritvorenicima.

To ujedno znači i da ga sada mogu posjećivati još neki ljudi izuzev njegova odvjetnika, a nije bilo potrebno previše vremena da nizozemski mediji uhvate njegovu ljubavnicu Estelle Gullit kako ga posjećuje, inače suprugu poznatog bivšeg nogometaša Ruuda Gullita. Navodno mu je u posjetu bila dva sata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI