Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bader ostaje u Bellatoru: Potpisao novi dugogodišnji ugovor s kojim je jako sretan | Fight Site

Bader ostaje u Bellatoru: Potpisao novi dugogodišnji ugovor s kojim je jako sretan

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.04.2019 09:38h Autor:

Ryan Bader

Ryan Bader će neko vrijeme ostati u Bellatoru. U srijedu je, naime, potvrđeno kako je njihov dvostruki prvak potpisao novi dugogodišnji ugovor s promocijom.

U posljednjem nastupu ovaj bivši UFC-ovac je nokautirao Fedora Emelianenka osvojivši pritom teškaški Grand Prix, ali i titulu u teškoj kategoriji. Nju je pridružio onoj u poluteškoj koju je ranije spremio u svoju vitrinu. Tijekom Grand Prixa je demolirao Muhammeda Lawala, Matta Mitrionea i Fedora Emelianenka, praktički ne primivši niti jedan udarac.

“Idemo! Sretan sam što sam dobio sjajan, dugogodišnji ugovor s Bellatorom. Učinili su me izuzetno sretnim, a  uvijek je bilo vrlo lako raditi s  njima! Hvala”, napisao je Bader na svom Instagram profilu povodom potpisivanja novog ugovora.

Od kada je iz UFC-a stigao u Bellator “Darth Bader” ne zna za poraz i izgleda kao preporođen u novom kavezu. Detalji ugovora nisu poznati, no zna se kako je eksluzivan i da veže Badera za promociju Scotta Cokera na dulje vrijeme.

Amerikanac u profesionalnoj karijeri ima 27 pobjeda i 5 poraza. Titulu u teškoj kategoriji bi trebao, prema najavama Cokera, braniti protiv Cheicka Konga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI