Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bader od Bellatora traži novi ugovor: Nemam nikakvu namjeru vraćati se u UFC | Fight Site

Bader od Bellatora traži novi ugovor: Nemam nikakvu namjeru vraćati se u UFC

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.01.2019 11:22h Autor:

Ryan Bader

Nakon što je pojasu Bellatorove poluteške kategorije pridodao onaj teškaški, nema nikakve sumnje kako bi UFC mogao biti zainteresiran za vraćanje Ryana Badera u svoje redove. No, ovaj je to kategorički odbio te je zatražio od Bellatora da mu što prije ponude novi ugovor.

Uistinu nevjerojatno zvuči podatak kako je Ryan Bader u cijelom teškaškom turniru primio samo jedan značajan udarac. Njime ga je pogodio Matt Mitrione, jednom u 15 minuta njihove polufinalne borbe. Zanimljivo je i kako je Fedora Emelianenka završio potpuno isti udarcem kao i King Mo Lawala. No, za ovu priliku je taj udarac bio posebno pripremljen.

“To je bio udarac koji smo planirali. Dobro smo proučili kako ide desnom rukom i vidjeli smo prostor za pogoditi ga. To sam uspio napraviti” otkrio je Bader u razgovoru s Arielom Helwanijem, tijekom jučerašnje epizode njegovog showa na ESPN-u.

Bader sada drži dvije titule i biti će zanimljivo popratiti što će mu promocija iduće namijeniti. Vjerojatno će to biti borba u kojoj će braniti titulu poluteške kategorije, ali prije toga Bader želi na stolu vidjeti ponudu novog ugovora.

“Ostala mi je još jedna borba na ugovoru s Bellatorom, ali želim novi ugovor odmah. U Bellatoru mi je sjajno i želim ostati tu, ali prvo želim vidjeti novi ugovor. Već sada imam šampionsku klauzulu u njemu, no sada sam prvak dvije divizije i moramo se dogovoriti o tome što oni žele i kakvu viziju imaju za moje iduće borbe. Tako da, krenimo odmah u pregovore”, rekao je, a onda je bio upitan o možebitnom povratku u UFC-u. Promocija koju je napustio kao drugi borac ljestvice izazivača poluteške kategorije bi sada mogla biti zainteresirana ponuditi mu bolje uvjete nego kada je iz iste odlazio. Ipak, potvrdio je kako o tome niti ne razmišlja:

“Ovo je inače sebičan sport i u poslu si prije svega zbog sebe samog. Očito je kako se jako dobro ponašaju prema meni i takav tretman ću imati i dalje u Bellatoru. Nisam imao nikakve pomisli o povratku u UFC, to me ne zanima. Sretan sam ovdje i vjerujem da će me novom ponudom još više usrećiti.”

Što se još Bader rekao u 20 minuta, koliko je razgovarao s Helwanijem, pogledajte u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI