Attila Vegh osvojio Bellatorov turnir nokautiravši Wiufa (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.08.2012 09:00h Autor:

Attila Vegh

Na sinoć održanoj priredbi Bellator 73 dobili smo pobjednike turnira u dvije kategorije. U bantamu je slavio Marcos Galvao, dok je u poluteškoj do ekspresne pobjede stigao Attila Vegh.

Mississippi je jučer bio domaćin 73. po redu Bellatorove priredbe na kojoj se održalo ukupno deset borbi, a u dvije posljednje borbe večeri odlučivali su se pobjednici njihova turnira u bantam i u poluteškoj kategoriji.

U finalu poluteške kategorije našao se Attila Vegh, koji je u četvrtfinalu uspio u prvoj minutu stići do pobjede nad našim Zelgom Galešićem, dok je proteklog mjeseca podijeljenom sudačkom odlukom nakon 15 minuta borbe pobijedio i Emanuela Newtona.

Ovog puta protivnik mu je bio super iskusni Travis Wiuff (68-15 skor), no borba je trajala iznimno kratko. Sve je bilo gotovo u nešto manje od 30 sekundi s obzirom na to da je Attila precizno pogodio Wiuffa aperkatom, a zatim i krošeom iza uha, Wiuff je pokleknuo i bilo je dovoljno još par manjih udaraca da sudac prekine borbu. 

Povijest se tako ponavlja. Na prošlogodišnjem turniru u srednjoj kategoriji naš je Zelg poražen od Aleksandera Shlemenka koji je kasnije uvjerljivo osvojio turnir, a ista stvar se ponovila i ove godine. Jedina razlika je bila u tome što je Zelg promijenio kategoriju. Već u prvom kolu se susreo s budućim pobjednikom, Attilom Veghom. Nadamo se da će ovo znati vrednovati čelnici Bellatora i da će naš borac što prije dobiti novu šansu.

U bantam kategoriji Marcos Galvao se ipak morao nešto više namučiti  od Vegha da stigne do svoje titule osvajača turnira. Galvao je svladao Luisa Nogueiru u posljednjoj minuti druge runde tehničkim nokautom.

Spomenimo i da je do pobjede iznimno brzo također još te večeri stigao Cosmo Alexandre, koji je pobijedio Harryja Johnsona tehničkim nokautom nakon 39 sekundi borbe.

Glavne borbe:
Attila Vegh def. Travis Wiuff – KO, 0:25 R1
Marcos Galvao def. Luis Nogueira – TKO, 4:20 R2
Ryan Martinez vs. Mike Wessel def. Ryan Martinez – Podijeljena odluka sudaca
Mike Mucitelli def. Matt Van Buren – Prisiljavanje na predaju (trokut gušenje), 3:01 R1

Uvodne borbe:
Zach Underwood def. Chris Coggins – Jednoglasna odluka sudaca
Cosmo Alexandre def. Harry Johnson – TKO, 0:39 R2
Kelvin Tiller def. Amaechi Oselukwue – TKO, 4:21 R2
Andy Uhrich def. Joe Williams – Jednoglasna odluka sudaca
Jacob Noe def. Brian Albin – TKO (liječnička intervencija), 5:00 R1
Jay Black vs. Brian Hall – TKO, R1

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI