Askren otvoreno pitao UFC: Zašto me se sramite? Kada ćete najaviti da sam došao?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.10.2018 10:57h Autor:

Ilustracija

I dok se ONE Championship hvali već danima dovođenjem najboljeg P4P borca svijeta Demetriousa Johnsona, UFC šuti oko Bena Askrena kojeg su dobili u zamjenu.

Priznat ćete da se radi o pomalo čudnoj situaciji kojoj je teško pronaći razlog. To je primjetio i sam Askren koji je poznat kao netko tko nema previše “dlake na jeziku”.

Pa se tako u polu šali obratio preko društvenih mreža svom poslodavcu. I direktno ih je pitao – “sramite li me se?”

“Hej UFC, kada ćete objaviti da sam došao? Vi ste kao oni tipovi koji i kada nađu djevojku, i kada svi već znaju, srame se reći im! Ha, ha, ha… ali znate da me volite!”, stoji u Askrenovoj poruci na koju naravno nije dobio odgovor od novog poslodavca.

U isto je vrijeme ONE napravio pravi spektakl od dolaska Demetriousa Johnsona. Najavili su ga kao najboljeg MMA borca u ovom trenutku na planeti. A isto je u svojim službenim objavama rekao i čelnik promocije Chatri Sityodtong.

“Molim vas pridružite mi se u dobrodošlici P4P broj 1 MMA kralja svijeta – Moćnog Miša, Demetriousa Johnsona u ONE Championship! Njegova čudesna ostvarenja govore sama za sebe, ali onime čime sam ja najviše impresioniran jest njegov karakter, njegove vrijednosti i njegova životna priča!#GOAT”, napisao je Sityodtong.

U utorak je ONE objavio i video dobrodošlice svom novom zaštitnom licu. Kratku animaciju pogledajte u nastavku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI