Askren: Ja sam najbolji velteraš svijeta, nebitno u kojoj se organizaciji borim

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.02.2014 18:57h Autor:

Ben Askren

Dok se priprema za svoju borbu u novoj organizaciji, One FC-u, bez Askren je našao vremena da još jednom prokomentira stanje na svjetskoj ljestvici boraca te koga smatra najboljim velterašem svijeta. Odgovor je bio očekivan.

"Ja sam najbolji velter borac svijeta i fanovima bi to trebalo biti jasno. Ja ću i dalje nastaviti pobjeđivati svaku borbu koja je preda mnom, jer to je najviše što mogu uraditi po tom pitanju. Ne može mi netko drugi određivati protivnike niti ja mogu. Mogu se boriti protiv GSP-a pa parkingu Hard Rock Casina, no to će rezultirati da obojica završimo u zatvoru i bez novaca. Mogu se boriti samo s onim koga moja organizacija stavi pred mene", rekao je Askren.

Neporaženi borac, kojeg UFC nije angažirao zbog neatraktivnosti još je pridodao: "Imao sam samo jednu borbu koja je bila djelomično blizu, tj. to je jedina borba u karijeri u kojoj sam izgubio rundu. I ne samo to, trenirao sam s većinom Top 10 boraca svijeta i prema tome sam također mogao vidjeti kakve su moje vještine i uvjeren sam da sam najbolji velteraš svijeta."

Nažalost, fanovi to neće moći vidjeti još neko vrijeme. Iako je rezultati Askrenu mjesto u vrhu UFC-a, on se tamo ne nalazi zbog, kako su čelnici UFC-a rekli, neatraktivnosti, no poznate su i njegove dugogodišnje Twitter prepirke s Danom Whiteom. Ukoliko nastavi s pobjedama kao do sada vjerujemo da ni White više neće imati izbora te će se Askren naći u UFC-u, a onda i pokušati dokazati da je stvarno najbolji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI