Askren izazvao GSP-a: Bez te borbe ne možemo znati tko je najbolji svih vremena

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.10.2016 11:06h Autor:

Ben Askren

Situaciju u kojoj bi Georges St-Pierre mogao postati slobodan borac planira iskoristiti Ben Askren, neporaženi velteraš i jedan od najboljih boraca svijeta. No, ujedno i borac koji nikad nije nastupio u UFC-u.

Askren je vlasnik skora 15-0, trenutno je ONE FC prvak, a ranije je bio prvak u Bellatoru. Baš iz tog vremena dolaze njegova prepucavanja s Danom Whiteom, koja su veliki razlog toga što Askren nije nastupao među najboljim borcima svijeta. White ga je u jednom interviewu nazvao najdosadnijim borcem na svijetu, a brbljavi Ben nije ostao dužan.

Sad kad bi Georges St-Pierre mogao biti slobodan borac, Askren bi htio uhvatiti priliku za susresti se protiv njega. Ukoliko bi do te borbe došlo, a Askren slavio, to bi jako dobro djelovalo na njegovu ostavštinu.

“Ja nikad nisam poražen u karijeri, pa nitko ne može reći da nisam najbolji. Ne postoji niti jedan argument kojim se to može opovrgnuti. Jedino mogu reći kako se nisam imao priliku boriti protiv bolje rangiranih boraca. Mislim kako bi borba između mene i GSP-a mogla odgovoriti na pitanje tko je najbolje, uostalom mislim da svi žele vidjeti taj duel. Intrigantno je svima, borba bi sigurno bila nevjerojatno dobro prodana”, iznio je Askren svoju ideju.

Ukoliko je St-Pierre uistinu slobodan borac, možda bi moglo doći do ove borbe. Askrenovi singapurski poslodavci financijski jako dobro stoje, promocija je u stalnoj ekspanziji, no ovakva borba bi ih automatski plasirala na vrh svjetskog MMA tržišta. A i uistinu, vjerojatno nema MMA fana kojeg ne zanima koji od ova dva borca je bolji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI