Askren: Imam više znanja u malom prstu nego pola UFC-a!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.09.2014 09:27h Autor:

Ben Askren

Kako je krenulo izgleda da verbalni obračun Dane Whitea i Bena Askrena neće tako skoro stati. Nakon što je napustio Bellator, Ben Askren se nadao pozivu u UFC, ali do njega nije došlo. Došlo je samo da prepucavanja borca i čelnog čovjeka najjače MMA promocije.

Ben Askren je umjesto za UFC potpisao za azijsku promociju One Fighting Championship i u drugom nastupu došao do naslova prvaka. Želja da stigne u UFC sigurno postoji, ali Dana White je jednom prilikom izjavio da Askren nije dovoljno dobar za UFC. S druge strane ovaj je borac uvjeren da može biti UFC prvak.

"Dana White govori da nisam dovoljno dobar za UFC? Imam više vještina i znanja u malom prstu nego pola boraca u UFC-u. Jeste li gledali kojeg od njih u posljednje vrijeme? To je smiješno. Nekima je samo bitno da uđu u UFC. Borci su sada prilično potplaćeni po mojem mišljenju. Ja sam jedan od onih koji je u stanju izaći izvan tih zadanih okvira i pronaći bolju plaći negdje drugdje.", izjavio je Askren.

Ben Askren je trenutno i dalje neporažen u karijeri. U 14 mečeva ostvario je isto toliko pobjeda, a ONE FC prvak postao je prošlog vikenda kad je bio bolji od dotadašnjeg prvaka Nobutatsu Suzukija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI