Askren dobrano prebio Aleksahina i ostao još uvijek neporažen (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.04.2016 19:59h Autor:

Aleksahin vs Askren

Ben Askren u glavnoj je borbi ONE FC 40 eventa odradio još jedan dominantan nastup te je došao do pobjede kojom je svoj profesionalni skor podigao na 15-0. Ruskom borcu Nikolayu Aleksahinu priuštio je dozu batina u trajanju od 25 minuta.

Ova borca ipak nije bila za Askrenov pojas prvaka u velter kategoriji, budući da je Rus dan ranije došao pretežak, odnosno nije uspio zadovoljiti 84 kilograma težine, što je nova ONE FC-ova granica, kojom pokušavaju spriječiti rezanje kilograma. Tako se svi njihovi borci od ove godine moraju boriti jednu težinsku kategoriju više nego do sada, iako su nazivi kategorija ostali isti, samo su pomjerene te granice.

Askren je izgleda bio podosta ljut, pošto je napravio ono što najbolje zna. Svog je protivnika rušio u svakoj prilici u kojoj je mogao, nakon čega bi uslijedila doza ozbiljnih batina, ali ipak ne dovoljnih da se borba završi. Askren je pokušavao i gušenjima, par puta je bio blizu, no Rus se nije predavao. Ipak, više od uvjerljivog poraza odlukom nije mogao.

Ova borba nije bila monotona kao neke Askrenove, posebno iz doba Bellatora, no fanovi će vjerojatno zamjeriti što nije došao do prekida, iako je pokazivao namjeru da pobjedu ostvari na taj način. Uostalom, četiri pobjede prije ove borbe je “Funky” ostvario prekidom. Ovog puta je Rus bio čvrst, no batine koje je dobio će vjerojatno još dugo pamtiti.

Pogledajte kako je izgledala glavna borba ONE FC 40 eventa, koji je sadržavao ukupno deset borbi, čije rezultate možete popratiti na Sherdogu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI