Artem Lobov pronašao novog poslodavca

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.02.2019 18:37h Autor:

Artem Lobov

Nije prošlo puno vremena otkako je Artem Lobov otpušten iz UFC-a, da bi “Russian Hammer” pronašao novog poslodavca. Danas je otkrio kako je potpisao ugovor s Bare Knuckle Fighting Championshipom, gdje je automatski dogovorio i prvi nastup.

Artem Lobov napustio je UFC nakon tri poraza u nizu, ali i u situaciji gdje je bio borac s uvjerljivo najlošijim omjerom na cijelom rosteru (13-15-1). Ipak, kroz vrijeme u UFC-u uspio je od sebe stvoriti ime te jako pametno iskoristiti satire i parodije koje su se na njegov račun pojavile (GOAT i sl.). Došao je u poziciju gdje je borilačkim promocijama vrlo zanimljiva akvizicija i nije mu trebalo dugo da potpiše novi ugovor.

Svoj potpis stavio je Bare Knuckle Fighting Championshipu, što bi značilo da će se Artem okušati u boksu bez rukavica. Dogovorio je suradnju na tri borbe, a za prvu od njih je odmah saznao datum i protivnika. 20. travnja borit će se protiv još jednog borca koji je nedavno prestao biti članom UFC-a. U pitanju je Jason Knight, koji se tako također posvećuje ovom sportu, legaliziranom u SAD-u nakon više od sto godina.

Ono što je svakako pozitivno je podatak da ovaj Artemov ugovor ima klauzulu prema kojoj on ima pravo potpisati za bilo koju MMA promociju te istodobno nastupati u “Bare Knuckleu”. Nedavno su se pojavile informacije kako je Bellator zainteresiran za njegovu akviziciju, što bi istima svakako bio dobar marketinški potez. Neovisno o tome kakva mu je borilačka kvaliteta, a moramo priznati kako se na tom polju nije baš i najbolje prezentirao, Artem Lobov uspio je dobro prodati svoje ime. Prije svega to mora zahvaliti svom kolegi Conoru McGregoru, no ne možemo sakriti kako je bitnu ulogu odigrala i njegova karizmatičnost.

Jason Knight također je vrlo agresivan borac i nema sumnje da bi njih dvojica mogli odraditi izuzetno zanimljiv i dinamičan boksački bare knuckle meč. Veselimo se.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI