Arlovskom su razbijeni zubi tri sekunde nakon kraja runde!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2013 09:02h Autor:

Andrei Arlovski (screenshot)

Andrei Arlovski doživio je poraz na posljednjem eventu MMA organizacije kojoj se na čelu nalazi poznati kick boksač Ray Sefo, no WSOF 2 donio je mnogo problema svojim vlasnicima.

Osim što je event bio na rubu otkazivanja zbog neregularnog kaveza te su jedva u posljednji trenutak dobili dozvolu od Atletske komisije, čini se da nije sve bilo regularno ni kad je u pitanju trajanje rundi.

Uobičajena je situacija da netko od pomoćnih trenera koji se nalaze u kutu tijekom borbe također sa svojom štopericom prate vrijeme runde, pa tako ne čudi informacija da je prva runda trajala dulje nego što je trebala.

Možda to ne bi bila tako bitna informacija da upravo u tih osam sekundi, za koliko je navodno runda produžena, da se nije dogodio u trećoj sekundi jedan ključni udarac kojim je Anthony Johnson razbio Arlovskom nekoliko zubiju. Nema sumnje kako je to utjecalo na daljnji razvoj borbe, pa preostaje za vidjeti hoće li iz tima Grega Jacksona, koji brine o karijeri tog bjeloruskog borca, tražiti poništenje ishoda borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI