Arlovski: Nemam staklenu bradu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.09.2013 09:43h Autor:

Andrei Arlovski

Bivši UFC-ov prvak Andrei Arlovski je odradio gostovanje na Sherdog radiju povodom nastupa na petom izdanju World Series of Fighting promocije koje je zakazano za ovaj vikend. Bjelorus će se u glavnoj borbi večeri susresti s Mikeom Kyleom. Glavna tema je bila navodna "staklena" brada Arlovskog o kojoj se priča već godinama. Ovaj nekadašnji prvak je, naime, u periodu od 2009. do 2011. čak tri puta izgubio teškim nokautima, a ukupna brojka u karijeri se popela do 7.

Arlovski, koji posljednjih godina bilježi vrlo dobre rezultate, se s tim ne slaže…

"Mike je dao nekakvu izjavu u kojoj tvrdi da će me nokautirati zato što imam slabu bradu. Rekao je da imam staklenu bradu. Vjerujem da nije preteško dokazati mu da je u krivu", poručuje Arlovski i dodaje:

"Netko me jučer pitao da li me Kyleove izjave živciraju. Da, definitivno me živciraju, ali sam se sada već smirio. U teškoj diviziji nije bitno koliko vam je jaka brada. Jedan točan udarac od bilo kojeg tekaša koji sjeda točno u bradu i borba je gotova. Ja sam dokazao da imam dobru bradu. Sjetite se meča protiv Antonija Silve koji me par puta jako dobro pogodio, no uspio sam preživjeti. Zato mislim da je Mike u krivu. Ako mu je jedina nada moja slaba brada, onda će se razpčarati."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI