Arlovski i Monson na istoj priredbi s Cro Copom u Brazilu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.10.2012 17:39h Autor:

Andrei Arlovski

Brazil bi iduće godine mogao zaista uživati u jednoj vrlo zanimljivoj MMA priredbi. Osim što bi na njoj trebali nastupiti Cro Cop i Rizzo, također je u planu meč Arlovski VS Monson.

Premijerna priredba nove MMA organizacije Royal FC donijet će nam iduće godine nekoliko iznimno atraktivnih mečeva. Priredba će se prema svemu sudeći održati u Rio de Janeiru i to na istoj lokaciji kao i UFC 153 proteklog vikenda, u HSBC Areni, koja ima kapacitet od oko 17 tisuća gledatelja.

Polako sve više informacija curi u javnost, a zasad se vjeruje da bi priredba u Brazilu mogla biti održana tijekom siječnja ili veljače. Osim što će na njoj svoj povratnički MMA meč prema svemu sudeći odraditi Mirko Filipović najvjerojatnije protiv Pedra Rizza, organizator ima u planu još jednu iznimno atraktivnu borbu.

Na Twitteru se pojavila informacija da će na Royal FC-u 1 također u kavez ući Andrei Arlovski i Jeff Monson.

Brazilska MMA novinarka Ana Hissa tvrdi da su oba meča verbalno već dogovorena, što je praktički i potvrđeno jučer objavljenom video snimkom Mirka u kojoj najavljuje svoje dolazak u Brazil po prvi puta u karijeri.

Čini se da je trenutno jedino još upitna lokacija, organizator tek mora dobiti službenu potvrdu od upravitelja HSBC Arene o datumu i vjerojatno ćemo nakon toga saznati detaljnije informacije o cijeloj ovoj priči dio koje će očito biti i najbolji hrvatski borac!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI