Arlovski: Baš me briga što sam diskvalificiran, želio sam udariti Sylviu “soccer kickom”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.09.2012 09:01h Autor:

Andrei Arlovski

Mnogo se prašine podiglo proteklih dana zbog odluke da meč između Andreija Arlovskog i Tima Sylvie u ONE FC-u bude proglašen bez pobjednika zbog udaranja soccer kickom bez dozvole, no Arlovski kaže da ni najmanje ne žali zbog toga.

Proteklog tjedna dogodila se zaista neobična situacija u najboljoj azijskoj MMA organizaciji nakon što je u prilično iščekivanom već čak četvrtom po redu okršaju između Andreija Arlovskog i Tima Sylvie sve prošlo onako kako je malo tko očekivao. Arlovski je tijekom meča srušio Slyviu na pod te ga je udario dva puta nogom u glavu tzv. soccer kick udarcem, no nije smio jer je trebao pričekati dozvolu suca.

Iako Arlovski tvrdi da je trenutak prije toga sudac podignuo ruku te mu time signalizirao da može udariti, očito je ipak došlo do nesporazuma i dozvolu zapravo nije dobio. No, Arlovski ne žali ni najmanje što je ostao bez pobjede.

"Da budem iskren prema vama, zaista me baš briga. Sudac je iz nekog razloga podignuo ruku i izgledalo mi je kao da mi signalizira da mogu udariti. Čak i da nije podignuo ruku, ja bih ga udario soccer kickom svejedno, jer je i Sylvia prije meča rekao da bi on mene udario kad bi imao priliku", rekao je Andrei.

"Srušio sam Tima svojom kombinacijom na pod, udarac nogom nije bio nužan, ali sam ipak udario. Idemo dalje. Loša krv između mene i Slyvie je iza nas, to je gotovo", dodao je Arlovski.

Ubuduće ovakvih situacija više ne bi smjelo biti s obzirom na to da je ONE FC odlučio već od iduće priredbe dozvoliti soccer kick u svakoj situaciji, baš kao što je nekada bilo u Prideu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI