Anthony Johnson treći put uhićen radi nasilja u kući!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.05.2019 09:13h Autor:

Anthony Johnson

Bivši dvostruki UFC izazivač u poluteškoj kategoriji Anthony Johnson je ponovno upao u nevolje. Ovaj 35-godišnji nokauter je uhićen u ponedjeljak u Boca Ratonu na Floridi radi navodnog incidenta koji je porazumijevao nasilje u obitelji. MMA Fighting je potvrdio priču koju je prvi objavio popularni tabloid TMZ.

Bivši borac koji periodično koketira s povratkom u kavez je navodno fizički napao svoju djevojku tijekom žestoke verbalne rasprave. Prema izvještaju policije navodna žrtva nije imala nikakve tragove nasilja ili vidljive ozljede na sebi. Američki mediji pišu da Johnsona čeka optužnica za nasilje u kući.

Prema izvještaju, Johnson je otišao u kuću svoje djevojke kako bi raspravio problem koji imaju. Nakon što je navodna žrtva počela pakirati Johnsonove predmete, on ju je podignuo s poda i prenio u drugu prostoriju. Izjavila je “da se bojala za svoju sigurnost radi njegove veličine i iskustva u borilačkom sportu”.

Johnsonov iskaz se očekivano razlikuje od onog njegove djevojke. On tvrdi da je on počeo sam pakirati svoje stvari zamolivši pritom “da mu se više ne obraća i da ga ostavi na miru”. Iako je priznao da je podignuo s poda svoju djevojku i prenio ju u drugu prostoriju, bivši UFC borac tvrdi da je to učinio da je makne od sebe jer se htio prestati svađati.

Ovo nije prvi put da je Johnson uhićen radi nasilja u kući. Još 2009. godine je radi napada na bivšu djevojku završio u zatvoru. Na suđenju je osuđen na tri godine uvjetne zatvorske kazne. U 2012. godini Johnson je navodno udario djevojku i izbio joj pritom čak dva zuba, no žrtva je odbila podnijeti prijavu protiv MMA borca. Pokušala je do zadovoljštine doći civilnim sudskim putem, no optužbe su odbačene 2014. godine.

Podsjetimo kako se “Rumbe” umirovio 2017. godine nakon poraza od Daniela Cormiera na UFC-u 210. Trenutačno radi kao osoba zadužena za odnose s medijima u Bare Knuckle FC promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI