Angela Lee doživjela tešku prometnu nesreću nakon što je zaspala za volanom (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.11.2017 10:01h Autor:

Angela Lee

Prvakinja One Championshipa u atom kategoriji Angela Lee je doživjela tešku prometnu nesreću te je skinuta iz glavne borbe večeri ONE priredbe koja je na rasporedu 24. studenog.

Lee je prošla bez većih ozljeda, no ipak će se morati oporavljati neko vrijeme te će izbivati iz borbi. Prema pisanju američkih medija, Lee je zaspala tijekom vožnje na jutarnji trening te je pravo čudo da je preživjela nakon što se njezin automobil prevrnuo pet ili šest puta na autocesti. Prošla je tek s potresom mozga, natučenim tijelom i nekoliko posjekotina. Automobil u kojem se vozila je potpuno karamboliran.

U utorak je otac Ken Lee dao izjavu u kojoj otkriva što se točno dogodilo.

“Moja kćer je sudjelovala u ozbiljnoj prometnoj nesreći jučer. Pravo je čudo što je preživjela. Tako smo sretni i zahvalni bogu koji ju je čuvao. Angelin auto je udario rubnik na autocesti, osovina je puknula i auto se pet ili šest puta prevrnuo u narednih 200 metara te je završio na krovu pored autoceste prema policiji. Naša obitelj bi se htjela zahvaliti svima na potpori i molitvama. Angela je kod kuće, oporavlja se i bit će u redu.”

Za sada se ne zna planiraju li čelnici ONE Championshipa potpuno drugi “main event” ili će tražiti zamjenu za Lee. Iste večeri Ben Askren će se boriti u svojoj oproštajnoj bori protiv Shinje Aokija pa mediji vjeruju da bi upravo taj meč mogao postati “main event” čitave priredbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI